Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Top 10 ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες

Μπορεί ο κάθε χαρακτήρας να είναι διαφορετικός αλλά κάποια - γυναικεία - πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα!

Ποιοι λένε περισσότερα ψέματα, οι γυναίκες ή οι άντρες; Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που διενέργησε το Μουσείο Επιστήμης της Αγγλίας, οι άντρες είναι αυτοί που κρύβουν τα περισσότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πηγαίνουμε πολύ πίσω...

Η έρευνα βρήκε ότι η μέση γυναίκα θα πει 728 ψέματα τον χρόνο - που σημαίνει περίπου δυο ψέματα την ημέρα! Παρ' όλα αυτά, το 82% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν ότι νοιώθουν ενοχές όταν λένε ψέματα, σε αντίθεση με το 70% των αντρών που είπαν το ίδιο...
Επομένως, δεν μπορούμε να κρυφτούμε άλλο... Δείτε ποια είναι τα δέκα πιο κλασικά ψέματα που λέμε στους άντρες!

"Δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι καλά"
Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες έχουν την τάση να χρησιμοποιούν τα ψέματα για να κρύψουν τα πραγματικά τους αισθήματα - αν και οι άντρες έχουν την τάση να λένε ψέματα για το πόσο αλκοόλ πίνουν.

"Δεν ξέρω που είναι, δεν το άγγιξα καν!"
Πόσες φορές άραγε καθαρίσατε το σπίτι και μετά γίνατε δέκτες παραπόνων για απώλεια κλειδιών, εισιτηρίων ή και... πορτοφολιού του αγαπημένου σας; Η αλήθεια είναι αγαπημένοι μας άντρες ότι ναι, μετακινήσαμε τα υπάρχοντά σας αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχθούμε!

"Δεν ήταν τόσο ακριβό!"
Το έχουμε κάνει όλες - έχουμε ξετινάξει δηλαδή τον προϋπολογισμό μας για ένα κολιέ ή μια τσάντα που μας άρεσε - και φαίνεται ότι οι περισσότερες από εμάς λέμε ψέματα γι' αυτό! Η φράση «δεν ήταν τόσο ακριβό» ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές ψέμα που η έρευνα καταδεικνύει ότι οι γυναίκες λένε στους άντρες.

"Δεν ήπια πολύ"
Η φράση «δεν ήπια πολύ» είναι ένα ψέμα που λέγεται και από τα δύο φύλα - αλλά φυσικά είναι το πρώτο που λένε οι άντρες σε αντίθεση με τις γυναίκες που περισσότερο από κάθε τι άλλο ψεύδονται για τα συναισθήματά τους.

"Έχω πονοκέφαλο"
Έχετε ποτέ πει ψέματα σχετικά με το αν νοιώθετε ή όχι πονοκέφαλο ούτως ώστε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που δεν σας αρέσει; Ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυναικών που ερωτήθηκαν στην έρευνα το έχει πει - και είναι το πέμπτο πιο δημοφιλές ψέμα που λένε στους άντρες.

"Τα πήρα στις εκπτώσεις"
Ψώνια στις εκπτώσεις... Το τελευταίο καταφύγιο της σύγχρονης γυναίκας. Το γιατί χρειάζεται να πούμε ψέματα σχετικά με αυτό δεν είναι ξεκάθαρο αλλά πρόκειται για ένα από τα δέκα ψέματα που λέμε στο άλλο μας μισό σε μόνιμη βάση.

"Τώρα κατεβαίνω"
Το έχουμε κάνει όλες - έχουμε σπαταλήσει ώρες ατέλειωτες βάζοντας μέικ - απ και διαλέγοντας το σωστό ρούχο και το τίμημα είναι ότι έχουμε αργήσει στο ραντεβού μας με τον αγαπημένο μας ο οποίος έχει έρθει και μας περιμένει. «Τώρα κατεβαίνω» είναι η κλασική φράση που του λέμε για να ηρεμήσουμε την κατάσταση (ή τουλάχιστον να καθυστερήσουμε για λίγο την έκρηξή του!)

"Τα έχω εδώ και χρόνια"
Τρία από τα δέκα ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες σχετίζονται με τα ψώνια - φαίνεται ότι δεν τα χορταίνουμε καθόλου - αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένες να αφήσουμε τους συζύγους και τους αγαπημένους μας να εισέλθουν στο δικό μας μικρό μυστικό!

"Όχι δεν το πέταξα"
Σύμφωνα με τις εμπειρία μας, οι άντρες δείχνουν να στηρίζονται σε δεκάδες πρόχειρα πραγματάκια - από άδειες τσάντες μέχρι παλιές κάλτσες που λέει ο λόγος. Στις γυναίκες αρέσει να βοηθάνε στην καθαριότητα και να «χώνουν τη μύτη τους» κάθε λίγο και λιγάκι - εντούτοις έχουμε σίγουρα και την συνήθεια να λέμε ψέματα γι' αυτό!

"Είναι αυτό που πάντα ήθελα"
Έχετε ποτέ δεχθεί δώρο που δεν σας ενθουσιάζει από κάποιον τα συναισθήματα του οποίου δεν θέλετε να πληγώσετε - και επομένως λέτε ότι σας αρέσει πολύ και ότι ήταν αυτό που πάντα επιθυμούσατε; Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν αυτό το ψεματάκι - ήταν το δέκατο πιο δημοφιλές στο top 10 και για τα δυο φύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου