Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

10 φωτογραφίες της εβδομάδας που τελειώνει

5 Αυγούστου 2011, ένα χωράφι με ηλιοτρόπια κατά τη διάρκεια μιας θύελλας κοντά στη Donzere στη νότια Γαλλία.

6 Αυγούστου 2011, σε πρώτο πλάνο ο καθεδρικός ναός της Zafferana Etnea και στο βάθος η λάβα που εκρήγνυται από την Αίτνα.

6 Αυγούστου 2011, άνθρωποι προσεύχονται στο ποτάμι μπροστά από το Atomic Bomb Dome σε ανάμνηση των θυμάτων της ατομικής βόμβας για την 66η επέτειο από το βομβαρδισμό στη Χιροσίμα.

6 Αυγούστου 2011, συνδυασμός φωτογραφιών που δείχνει ένα καρουζέλ κατά τη διάρκεια του Fete de Geneve στη Γενεύη. Η φωτογραφία έχει ληφθεί με μακροχρόνια έκθεση και ζουμ .

8 Αυγούστου 2011, Η Lokor Logitel, το 3χρονο κοριτσάκι, κλαίει στο κέντρο σίτισης Mukutano στο χωριό Naduat στην περιοχή Τουρκάνα, βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Κένυας Ναϊρόμπι. Η πείνα στο Κέρας της Αφρικής εξαπλώνεται και μπορεί να καταπιεί ακόμα 6 περιοχές της Σομαλίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ.

10 Αυγούστου 2011, δύο γιγάντιες χελώνες Aldabra σε ώρα συνεύρεσης στο ζωολογικό κήπο Artis στο Άμστερνταμ.

10 Αυγούστου 2011, ένας άνδρας με ένα φακό μέσα στον Natur Eis Palast στο εσωτερικό του παγετώνα Hintertuxer στην αυστριακή επαρχία του Τιρόλου. Ο παγετώνας βρίσκεται στην Άλπεις Zillertal στο Gefrorene Wand σε ύψος 3.288 μέτρων.

10 Αυγούστου 2011, ένας φαλαινοκαρχαρίας 6 μέτρων κολυμπά λίγο έξω από τον κόλπο Hanifaru στην απομακρυσμένη ατόλη Baa στις Μαλδίβες. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες φαλαινοκαρχαρίες και γιγαντιαία Manta μαζεύονται εκεί για την ετήσια σίτιση τους με πλαγκτόν, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

11 Αυγούστου του 2011, ένας αλεξιπτωτιστής περνά μπροστά από το φεγγάρι πάνω από τους λόφους στο Tehachapi της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου