Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σκόπευαν να κάνουν τον Χίτλερ γυναίκα

 
Με γυναικείες ορμόνες στο φαγητό του, σκόπευαν να βγάλουν από τη μέση τον Χίτλερ Βρετανοί πράκτορες. Πως θα το έπρατταν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Σκοπός να γίνει λιγότερο επιθετικός.
 
 

Κάποιοι προσπάθησαν να εξοντώσουν τον Φύρερ, με βόμβες, κάποιοι με σφαίρες αλλά απέτυχαν παταγωδώς.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως οι Βρετανοί κατάσκοποι είχαν ένα πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο για να τον βγάλουν από τη μέση: Να του δώσουν γυναικείες ορμόνες ώστε να τον "μαλακώσουν", κάνοντάς τον πιο θηλυπρεπή.

Οι πράκτορες, σκόπευαν να τοποθετήσουν κρυφά στο φαγητό του οιστρογόνα ώστε να γίνει λιγότερο επιθετικός και περισσότερο πειθήνιος όπως ήταν η νεότερη αδερφή του Paula, η οποία εργαζόταν ως γραμματέας.

"Οι Βρετανοί πράκτορες μάλιστα βρίσκονταν κοντά στον Χίτλερ και είχαν πρόσβαση στο φαγητό του για να κάνουν κάτι τέτοιο", τονίζει ο καθηγητής Professor Brian Ford, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το εν λόγω σχέδιο.

Όπως εξηγεί ο ίδιος τα οιστρογόνα που είχαν επιλεχθεί δεν είχαν κάποια γεύση και θα δρούσαν αργά χωρίς παρενέργειες, κάτι που σημαίνει πως οι δοκιμαστές τροφίμων που είχε εν θα το καταλάβαιναν.

Το σχέδιο με τα οιστρογόνα εξιστορεί στο νέο του βιβλίο ο Ford, υπό τον τίτλο "Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II".

Μεταξύ άλλων, το εν λόγω σχέδιο ήταν μόλις ένα από τα πολλά που σκεφτόντουσαν οι πράκτορες για να βάλουν ένα τέλος στο πόλεμο.

Τα άλλα σενάρια ήθελαν τους πράκτορες να τοποθετήσουν ισχυρή κόλλα στα ναζιστικά στρατεύματα σε μια προσπάθεια να κολλήσουν οι στρατιώτες στο έδαφος αλλά και κεκαλυμμένες βόμβες σε κουτάκια κομπόστας.

Επίσης, σκεφτόντουσαν να πετάξουν κουτιά γεμάτα από δηλητηριώδη φίδια στα εχθρικά στρατεύματα.

Τέλος, εκτός από τα αλλόκοτα πολεμικά σχέδια που περιλαμβάνει το βιβλίο, το οποίο αναμένεται να δημοσιευτεί τον επόμενο μήνα, αναφέρει πως ο ανταγωνισμός μεταξύ των δυνάμεων επηρέασαν την τεχνολογία.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου