Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τα πιο περίεργα γκρουπ στο Facebook


Εάν τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον μπορούν να προσελκύσουν 200.000 μέλη σ’ ένα γκρουπ στο Facebook, τι άλλα περίεργα γκρουπ υπάρχουν εκεί έξω;

Η αδελφή της μπορεί να μονοπωλεί κάθε εξώφυλλο περιοδικού στην Βρετανία, όμως και η Πίπα Μίντλετον έχει καταφέρει να έχει και αυτή πολλά δικά της πρωτόσελιδα. Αρκετά απ' αυτά έχουν να κάνουν με το γκρουπ στο Facebook, 'The Pippa Middleton Ass Appreciation Society', που φτιάχτηκε λίγο μετά τον βασιλικό γάμο, το γεγονός που σύστησε τα οπίσθια της Πίπα στο κοινό παγκοσμίως.

Λέγεται πως τα οπίσθια της Πίπα προχώρησαν στην απόκτηση ατζέντη και σχεδιάζουν να κάνουν σόλο εμφανίσεις. Εάν ναι θα το μάθετε πρώτοι στο ανεπίσημο γκρουπ του Facebook, που τώρα έχει περισσότερα από 200.000 fans. O Πρίγκιπας Χάρι δεν έχει γίνει μέλος ακόμα, αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου.

Υπάρχουν πολλά παρόμοια παράξενα γκρουπ στα site κοινωνικής δικτύωσης. Στη gallery μας έχουμε συγκεντρώσει δέκα από τα πιο αγαπημένα μας περίεργα γκρουπ του Facebook.



Θα βγω ελάχιστα εκτός της πορείας μου για να πατήσω αυτό το “τραγανιστό” φύλλο - Αριθμός μελών: 2,262,368
Γενικά προσπαθούμε να μην πατάμε σε πράγματα όταν περπατάμε κάπου. Σκουπίδια, μεθυσμένοι μαθητές, λιμνούλες, περιττώματα σκύλων, όλα είναι καλό να αποφεύγονται κατά την ταπεινή μας άποψη. Όμως οι fans στο Facebook γκρουπ έκαναν μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο βάδισμα στο πεζοδρόμιο, πηδώντας σε κοντινά φύλλα και πατώντας τα για να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος. Ότι κάνει τον καθένα ευτυχισμένο...


Προσποιούμενοι πως βάζουμε “δύναμη” για να ανοίξουμε τις αυτόματες πόρτες - Αριθμός μελών: 496,424


Δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στη ζωή όταν κάποιος αισθάνεται σαν ένας Jedi. Συμπληρώνοντας την φορολογική σου δήλωση, παίρνοντας με την σκούπα τις τρίχες της γάτας από τον καναπέ, αλλάζοντας μία λάμπα και αγοράζοντας χαρτί τουαλέτας, όλες αυτές είναι χαρακτηριστικές μη-Jedi δραστηριότητες. Όμως δυστυχώς είναι μονότονες δουλειές σαν κι αυτές που μας «τρώνε» τον περισσότερο χρόνο μας.

Ευχαριστήστε τη «δύναμη» τότε για τις πόρτες που ανοίγουν αυτόματα, και την ευκαιρία να νοιώσετε σαν τον Obi-Wan για μία σύντομη θριαμβευτική στιγμή κατά την διάρκεια της καθημερινής «χαμαλοδουλειάς».


Ο τύπος που ανακάλυψε το γάλα… τι έκανε με εκείνη την αγελάδα; - Αριθμός μελών: 1,452,321


Αλήθεια τι να έκανε; Μπορεί να α) προσπαθούσε να χαιρετηθούν με τα χέρια (ή τις οπλές;) με την αγελάδα στα σκοτεινά β) έκανε κάποιου είδους συντήρηση ρουτίνας στα... μαστάρια της αγελάδας γ) τσέκαρε να δει εάν η αγελάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ανταλλακτικό φυσερό ή ένα σετ γκάιντας δ) κάτι πολύ περισσότερο καταχθόνιο που θα προτιμούσαμε να μην εμφαθύνουμε σ' αυτό.


Έχασα το μυαλό μου όταν συνειδητοποίησα πως η λέξη «bed» μοιάζει πραγματικά με ένα κρεβάτι - Number of followers: 856,922


OMG! You know the word 'bed', yeah? Well get this - it looks EXACTLY like an actual bed! That is so frickin' cool!


50 πράγματα να κάνετε ενώ περιμένετε σ’ ένα drive-through των McDonald’s - Αριθμός μελών: 146,620


Μέσα στην αφέλεια μας σκεφτήκαμε πως «το να μιλάς στους άλλους επιβάτες» ή το «να ακούς ραδιόφωνο», μπορεί να γεμίσει το χρόνο του κόσμου που περιμένει σ' ένα drive-through των McDonald's. Όμως ο μεγάλος όγκος πληροφοριών μας στέρησε την ικανότητα να απολαύσουμε τέτοιες απλώς μορφές ψυχαγωγίας. Χρειαζόμαστε διαρκώς κίνητρα. Χρειαζόμαστε μία επιλογή από 50 πράγματα να κάνουμε, όπως το νούμερο 47 -"Φοράτε ένα κουστούμι ντετέκτιβ, αφήνετε στο άτομο στο παράθυρο ένα χαρτοφύλακα και μετά φεύγετε γρήγορα με το αυτοκίνητο".


Φέρτε πίσω τον Captain Planet να σταματήσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου - Αριθμός μελών: 15,993


Ο Αλ Γκορ κάνει ότι μπορεί, να 'ναι καλά, όμως όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να σώσει τον πλανήτη από την οικολογική καταστροφή. Όχι, όχι δεν είναι ο Ιησούς. Μιλάμε για τον Captain Planet.

Όμως αυτός ο χίπις θεός με το μπλε δέρμα μπορεί να ξεκινήσει τον πόλεμο κατά της μόλυνσης μόνο όταν έχουμε μάθει ποιος έχει τα πέντε μαγικά δαχτυλίδια που τον κάνουν να εμφανίζεται. Δεν θα είναι δύσκολο όμως. Ο Φρόντο Μπάγκινς πρέπει να τα έχει όλα, και οι πρίγκιπες των ξωτικών θα έχουν πιθανόν κάνα δυο ακόμα κάπου τριγύρω...


Η Εκκλησία του ιπτάμενου Σπαγγέτι Τέρατος - Αριθμός μελών: 181,981


Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μία καινούργια θρησκεία, μπορείτε κάλλιστα να της δώσετε ένα cool όνομα. Το «σαϊεντολογία» ακούγεται κάτι που έχει τρομερή δουλειά σε εμάς, με όλες αυτές τις ερωτήσεις για το περιοδικό πίνακα και πόση ενέργεια υπάρχει αποθηκευμένη σ' ένα φυστίκι. Η Εκκλησία του ιπτάμενου Σπαγγέτι Τέρατος από την άλλη, μοιάζει μία μακράν πιο διασκεδαστική μορφή λατρείας. Αναρωτιόμαστε πόσοι άνθρωποι το δήλωσαν στην απογραφή τους...


Παιδιά που κρύφτηκαν ανάμεσα στα ρούχα εμπορικού καταστήματος ενώ η μητέρα τους έκανε shopping - Αριθμός μελών: 187,602


Υπάρχουν σχεδόν 200.000 από αυτούς τους fans που κρύβονται ανάμεσα στις κρεμάστες των ρούχων στο Facebook. Αλλά αυτό που θέλουμε να ξέρουμε είναι: από τι κρύβονται; Ίσως χάθηκαν πραγματικά ανάμεσα στις κάλτσες, τα κουστούμια και τα μοδάτα φορέματα, αδυνατώντας να βρουν το δρόμο τους πίσω στον πολιτισμό. Ή ίσως εκστασιάστηκαν από μία μοναδική προσφορά «παίρνεις δύο ζευγάρια πληρώνεις το ένα» στις αντρικές κάλτσες και η μητέρα τους απλώς περιπλανήθηκε μακριά. Ίσως πάλι όχι...


Μου αρέσει που οι οδηγοί λεωφορείων χαιρετάνε ο ένας τον άλλον - Αριθμός μελών: 37,452


Εάν δείτε έναν οδηγό αυτοκινήτου να κάνει μία κίνηση με το χέρι σ' έναν άλλον, οι πιθανότητες είναι πως δεν θα είναι μία φιλική. Στην πραγματικότητα οι μόνοι άνθρωποι που συνήθως χαμογελούν και χαιρετούν ενώ κάθονται σ' ένα αυτοκίνητο είναι της βασιλικής οικογένειας. Και αυτό γίνεται επειδή δεν χρειάζεται να το οδηγήσουν μόνοι τους. Οι οδηγοί των λεωφορείων ωστόσο, είναι πολύ πιο πιθανό να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλον. Κάτι που τα μέλη αυτού του περίεργου group στο Facebook τους αρέσει να το γιορτάζουν.


Φωνάζοντας σε άψυχα αντικείμενα - Αριθμός μελών: 2,252,772


Όταν έχετε τα νεύρα σας είναι πάντα καλό να φωνάξετε σ' ένα άψυχο πράγμα. Πρώτον, δεν μπορούν εκείνα να σας φωνάξουν, αν και μπορούν να αφήσουν μία τρομερή "κραυγή". Είναι απίθανο να σας γίνει αναφορά από κάποια φιλανθρωπική ομάδα προστασίας παιδιών ή ζώων ως αποτέλεσμα της κακής σας συμπεριφοράς. Και κάποιες φορές, όπως στην περίπτωση ενός κομπιούτερ που "κράσαρε" για εκατοστή φορά, αυτό το άψυχο πράγμα αξίζει μία... βιτριολική έκρηξη έτσι κι αλλιώς.

πηγή: gr.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου