Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Online sharing συνήθειες Αντρών vs. Γυναικών

Το ότι τα δύο φύλα διαφέρουν σε πολλά πράγματα και προσεγγίζουν πολλά ζητήματα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο είναι γνωστό τοις πάσι, οπότε ακόμα και η συμπεριφορά τους και ο τρόπος που κινούνται στο διαδίκτυο δεν θα μπορούσε να μην έχει και αυτός τις διαφορές του.

Η Proust, μία πλατφόρμα μνήμης αναφορικά με το περιεχόμενο που διαμοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυο, συνέθεσε τα δεδομένα που συνέλεξε από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, για το τι τα δύο φύλα επέλεξαν να μοιραστούν στα προφίλ τους. Το ενδιαφέρον είναι τα περισσότερα από τα αποτελέσματα συνάδουν με όλα αυτά τα στερεότυπα που πιθανότατα να είχατε και εσείς στο μυαλό σας.

Οι γυναίκες αναφέρονται περισσότερο σε πάρτι που έχουν παραβρεθεί και διαμοιράζονται ρομαντικά και τρυφερά τραγούδια αγάπης, ενώ οι άντρες θα ασχοληθούν με περισσότερο τεχνολογικά ζητήματα. Σε αυτό που φαίνεται ότι και τα δύο φύλα και έχουν κοινό σημείο αναφοράς είναι οι γάμοι, οι επαγγελματικές σταδιοδρομίες και οι προσωπικές ανασφάλειες.

Για μελετήστε το διάγραμμα και σκεφτείτε το κατά πόσο αυτά τα πράγματα ισχύουν ή όχι, αυτά είχατε και εσείς στο μυαλό σας;




πηγή: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου