Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

10 φωτογραφίες της εβδομάδας που τελειώνει vol. 14

25 Νοεμβρίου 2011, παιδάκια από την Παλαιστίνη σχηματίζουν το Περιστέρι της Ειρήνης του Πάμπλο Πικάσο, μέρος ενός έργου του Βρετανού καλλιτέχνη John Quigley και της Nations Relief Works Agency, στους πρόποδες του Όρους Σαραντάριο (Mount of Temptation) στην Ιεριχώ της Δυτικής Όχθης. Περίπου 1000 παιδιά από διάφορα σχολεία του ΟΗΕ δημιούργησαν αυτό το τμήμα που αποτελεί μέρος του έργου «Ειρήνη στη Γη», μια παγκόσμια προσευχή με μουσική για την ειρήνη, η οποία θα μεταδοθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την φάτνη της Βηθλεέμ την ημέρα των Χριστουγέννων.

26 Νοεμβρίου 2011, κορμοράνοι σε ένα δέντρο σε έναν υγρότοπο στο Κατμαντού.

26 Νοεμβρίου 2011, ένας συνδυασμός φωτογραφιών που δείχνει το πριν (πάνω-14 Νοεμβρίου) και το μετά (κάτω-26 Νοεμβρίου) τις πλημμύρες σε ένα εργοστάσιο της Honda σε μια επαρχία της Ταϊλάνδης.

26 Νοεμβρίου 2011, μια χορεύτρια του Στρατιωτικού Ακροβατικού Θεάτρου της Καντόνας (Guangzhou) σε ένα ακροβατικό από τη Λίμνη των Κύκνων στο Πεκίνο.

26 Νοεμβρίου 2011, πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια του φωτισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη λίμνη Rodrigo de Freitas στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

25 Νοεμβρίου 2011, χιλιάδες φώτα έκαναν τη νύχτα-μέρα στο λόφο Oldsmobile το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών στο Imperial Sand Dunes Recreation Area της πόλης Glamis στην Καλιφόρνια. Το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο, χιλιάδες νεαροί ανεβαίνουν στους αμμόλοφους με buggies, ποδήλατα και διάφορα άλλα μεταφορικά μέσα.

29 Νοεμβρίου 2011, ένας γλάρος ορμάει να φάει στη λίμνη Dianchi στην πρωτεύουσα της επαρχίας Γιουνάν, Κουνμίνγκ, της Κίνας. Δεκάδες χιλιάδες γλάροι πετούν προς την Κουνμίνγκ από τη Σιβηρία για να ξεχειμωνιάσουν από το 1985.

29 Νοεμβρίου 2011, η 8χρονη Yovana Yumbo Ruiz, που γεννήθηκε χωρίς πόδια και χέρια (tetra amelia syndrome), βρίσκεται στο πάτωμα κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας αποκατάσταση στην κλινική La Luz στη Λίμα. Ο Δρ Luis Rubio, επικεφαλής της περίπτωσης της μικρής Yovana Yumbo Ruiz, πιστεύει πως στο μέλλον θα μπορέσει να της βάλει ένα βιονικό χέρι.

30 Νοεμβρίου 2011, ο ήλιος ανατέλλει πάνω από μια ορθόδοξη εκκλησία στην πόλη Novogrudok, 150 χλμ δυτικά της πρωτεύουσας της Λευκορωσίας, Μινσκ.

1 Δεκεμβρίου 2011, ένας ασθενής του AIDS στο τελικό στάδιο λαμβάνει θεραπεία σε ένα άσυλο για όσους πεθαίνουν από τον θανατηφόρο ιό, στον βουδιστικό ναό Wat Prabat Nampu στην Lopburi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου