Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

H εμμονή του Χίτλερ με την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο


Η ιστορία της Σινδόνης του Τορίνο, καλύπτεται από ένα μυστήριο και έχει κάποιες σκοτεινές πλευρές στις οποίες ο μοναχός Andrea Cardin, του τάγματος του Άγιου Βενεδίκτου, έρχεται να φωτίσει.



Τι αποκαλύπτει ο πατέρας Andrea Cardin
Ο διευθυντής της βιβλιοθήκης της μονής των Βενεδικτίνων, πατέρας Andrea Cardin αποκαλύπτει ότι το ιερό σάβανο με το οποίο τυλίχτηκε το σώμα του Ιησού φυλασσόταν σε ένα μοναστήρι Βενεδικτίνων καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Και ο λόγος; Διότι το Βατικανό φοβόταν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να το κλέψει. Το ιερό σάβανο μεταφέρθηκε για την ασφάλεια του στη μονή των Βενεδικτίνων στην περιοχή Montevergine στο Avellino, στη νότια πλευρά της περιοχής Campania της Ιταλίας το 1939 και φυλασσόταν εκεί μέχρι το 1946 όπου μεταφέρθηκε στο Τορίνο.

Όπως υποστηρίζει ο μοναχός, ο βαθύτερος λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση ήταν ότι ο Χίτλερ είχε εμμονή με το ιερό σάβανο και ήθελε να είναι η επόμενη κατάκτησή του.

Ο Χίτλερ ήθελε να κλέψει το Ιερό Σάβανο
Τόσο το Βατικανό όσο και ιταλική βασιλική οικογένεια, Savoys, που ήταν οι φύλακες και προστάτες του ιερού σαβάνου, είχαν έντονους φόβους ότι ο Γερμανός δικτάτορας που ήταν γνωστός για τα αποκρυφιστικά του ενδιαφέροντα, θα επιχειρούσε να κλέψει το λινό ύφασμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό, Dive e Donna, ο πατέρας Cardin, είπε: «Το ιερό σάβανο μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιερό της Campania, σύμφωνα με τις ακριβείς οδηγίες της βασιλικής οικογένεια και του Βατικανού.

Η επίσημη απάντηση που δόθηκε για την κίνηση αυτή ήταν ότι αυτό έγινε για λόγους προστασίας του από πιθανή βομβιστική επίθεση στο Τορίνο. Όμως στην πραγματικότητα, μεταφέρθηκε εκεί για να προστατευθεί από το άγρυπνο βλέμμα του Χίτλερ και τις επεκτατικές του διαθέσεις, ο οποίος προφανώς είχε εμμονή με αυτό».

Πώς προστάτεψαν οι μοναχοί τη Σινδόνη
Ο πατέρας Cardin, είπε ότι μετά την είσοδο της Ιταλίας στον πόλεμο με σύμμαχο το Χίτλερ, και μετά την αποβίβαση των γερμανικών δυνάμεων στην Ιταλία, είχε αποκαλυφθεί πια το μυστικό κρησφύγετο στο οποίο φυλασσόταν το ιερό σάβανο.

Το 1943 όταν τα γερμανικά στρατεύματα μπήκαν στην εκκλησία Montevergine ψάχνοντας για αυτό, οι μοναχοί προσποιήθηκαν ότι προσεύχονταν μέσα στο βωμό και ήταν αμαρτία να διακόψουν την προσευχή τους. Αυτό ήταν μία πρόφαση για να κρατήσουν μακριά τα γερμανικά στρατεύματα από το ιερό σάβανο.

Η πτώση της μοναρχίας και η μεταφορά της Σινδόνης
Το σάβανο επέστρεψε στο Τορίνο το 1946 με διαταγή του τελευταίου βασιλιά Umberto II. Η μοναρχία πέφτει το 1946 με δημοψήφισμα των Ιταλών και η ιδιοκτησία της Σινδόνης περνάει στα «χέρια» της Αγίας Έδρας.

Αυτό ήταν το αληθινό πρόσωπο του Ιησού!


Σύμφωνα με ομάδα ερευνητών που συνεργάστηκαν με το History Channel, το αληθινό πρόσωπο του Ιησού πρέπει να ήταν αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Ξεκινώντας από την υπόθεση ότι η Ιερά Σινδόνη του Τορίνο ήταν πράγματι το σάββανο με το οποίο τυλίχτηκε το πρόσωπο και το σώμα Του Ιησού, ομάδα επιστημόνων προσπάθησε να κάνει τρισδιάστατη αναπαράσταση της μορφής Του. Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε και στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση.

πηγή: pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου