Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Ξεκινάει το φεστιβάλ Πηνειού στη Λάρισα


Σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου, θα ξεκινήσουν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στον Πηνειό ενώ τα επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα γίνουν αύριο, Κυριακή 16 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Α' ΕΞΕΔΡΑ
6μ.μ. Θεατρική παράσταση της Σχολής Καραβάνα «Δον Κιχώτης»
9μ.μ. το τμήμα μουσικοθεατρικής αγωγής και μουσικού θεάτρου ενηλίκων του ΔΟΠΑΕΛ παρουσιάζει το μιούζικαλ «Πήτερ Παν».

Β' ΕΞΕΔΡΑ
9μ.μ. Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών Σχημάτων

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

12.00 Παρουσίαση του «Φεστιβάλ Πηνειού 2013» στα Μ.Μ.Ε.

Α' ΕΞΕΔΡΑ
19.00 Ο Δήμος Λαρισαίων, οι «Ποδηλάτες Λάρισας» και ο «Ποδηλατικός Σύλλογος Πηνειός» συνδιοργανώνουν το Γύρο της πόλης με ποδήλατο, με αφετηρία την κοίτη του Πηνειού ποταμού. Ηγείται η Κάρμεν Ρουγγέρη.
20.45 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ
21.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Αίσωπος κάτι θέλει να μας πει...» Η θεατρική παράσταση με την αγαπημένη μας Κάρμεν Ρουγγέρη, εξιστορεί 16 μύθους του Αισώπου. Έτσι έχουμε ένα ξυλοκόπο, μια αλεπού, ένα λαγό, ένα γάιδαρο, μια γίδα, ένα λιοντάρι, ένα σκύλο μια κότα, ένα γάτο, δυο τζιτζίκια, δυο μυρμήγκια, δυο βατράχια και έναν παπαγάλο. Τελευταία και καταϊδρωμένη μια χελώνα. Παίζουν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Κουλουμπή, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Θοδωρής Ευστρατιάδης, Γιώργος Γερωνυμάκης, Κοραλία Τσόγκα, Μαριαλένα Ροζάκη

Β' ΕΞΕΔΡΑ
23.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Μουσική παράσταση με τους Recesion. Μια pop rock μπάντα αποτελούμενη από τους: Θέμη Νάκα (κιθάρα, πλήκτρα), Δημήτρη Σούρλα (μπάσο), Γιάννη Τρυφερούλη (τύμπανα), Αρη Παπαγεωργίου (κιθάρα)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Α' ΕΞΕΔΡΑ
18.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Περιπέτειες του Μελίσση» από το Δημοτικό Κουκλοθίασο Τιριτόμπα Κώστας Ανδρέου - Σοφία Φουτζοπούλου. Πρόκειται για την ιστορία μιας μέλισσας, του Μελίσση, ο οποίος θέλει να παρέμβει στο μελισσοπεπρωμένο του και να γευθεί το μεγάλο ταξίδι της ζωής. Στο πλευρό του πάντα οι αγαπημένοι του φίλοι, έτοιμοι να τον στηρίξουν σε αυτό το μικρό διάλειμμα από την κοπιαστική δουλειά της παραγωγής μελιού. Συντελεστές: Τσιαντούλη Ιωάννα, Ανδρέου Χριστίνα, Γιαννακοπούλου Εύη
21.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Περπατώ εις το δάσος» της Στέλλας Μιχαηλίδου. Το Περπατώ εις το δάσος είναι μια... Παραμυθοσαλάτα. Οι αναμνήσεις από πολλά κλασικά παραμύθια (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβυθούλης κ.ά.) διασταυρώνονται, συνδυάζονται, μπερδεύονται και φτιάχνουν την περιπετειώδη διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας. Τα εμπόδια, οι ταλαιπωρίες, οι κίνδυνοι που συναντάει η ηρωίδα μας, καθώς προσπαθεί να βρει το δρόμο της μέσα στο δάσος, ίσως δεν είναι κατά βάθος παρά οι φόβοι της, οι δισταγμοί της, οι προκαταλήψεις της. Παίζουν οι ηθοποιοί: Βλαβιανός, Ηλέκτρα Γεννατά, Κώστας Καρυπίδης και Βασιλική Τσακίρη
23.00 SHOW BMX: Επίδειξη με ποδήλατα BMX κατηγορία flatland με τους Δημήτρη Παγκαρλιώτα και Λευτέρη Πάτα, αναβάτες με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι δεξιοτέχνες του είδους θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό πάνω σε ποδήλατα που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Β' ΕΞΕΔΡΑ
19.00 ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οι μαθητές των τμημάτων μουσικής των λεσχών Πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας όλου του χρόνου, μαζί με τους καθηγητές τους
20.00 ΧΟΡΩΔΙΑ: Η Παιδική Χορωδία Ελασσόνας θα τραγουδήσει γνωστές επιτυχίες για τους επισκέπτες του φεστιβάλ, φιλοξενούμενοι από τους Προσκόπους της Π.Ε.Λ.
20.30 ΧΟΡΩΔΙΑ: Η Μαθητική Χορωδία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας τραγουδάει γνωστές επιτυχίες
23.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Η ορχήστρα του Τάσου Νοτόπουλου θα μας ταξιδέψει «Από το χθες στο σήμερα» με μοναδικό όχημα, τους στίχους των τραγουδιών που όλοι μας έχουμε σιγομουρμουρίσει ή τραγουδήσει. Μαζί σ΄ αυτό το ταξίδι ο Νίκος Κωτσιανούλης και η Αλίκη Βελεγράκη

ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Α' ΕΞΕΔΡΑ
18.00 Οι ποδηλάτες Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και πλήθος φορέων του Φεστιβάλ Πηνειού, διοργανώνουν κυνήγι θησαυρού αποκλειστικά για ομάδες άνω των 15 ετών μέσα στο χώρο του Φεστιβάλ.

Α' ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
19.30 Οι δασκάλες του τμήματος θεατρικού παιχνιδιού των λεσχών πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. παρουσιάζουν τους «Υφαντές Ονείρων». Παιχνίδι, τραγούδι και χορός θα παρασύρουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες σ΄ ένα κόσμο φανταστικό που όλοι μας κρύβουμε μέσα μας αλλά δεν τολμούμε να φανερώσουμε.

Α' ΕΞΕΔΡΑ
21.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Δεν ειμ΄ εγώ ή η Λογική». Η Φαρσοκωμωδία του Γρηγόρη Ξενόπουλου από την Ερασιτεχνική σκηνή του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. Με το θεατρικό έργο «Δεν είμ' εγώ ή η Λογική» του Γρηγόρη Ξενόπουλου επιστρέφει δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας η Ερασιτεχνική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. «ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ». Το έργο γράφτηκε το 1915. Είναι μια τρίπρακτη φαρσοκωμωδία που αναφέρεται στη ζωή ενός τυπικού, αυστηρού, οικογενειάρχη, και υπερβολικά λογικού καθηγητή ηλικίας 50 ετών, ο οποίος ζει ήσυχα κάνοντας τα μαθήματα και τα πειράματά του. Ξαφνικά μπλέκεται σε μία τρελή κατάσταση, λόγω του γείτονα και συνονόματου του νεαρού καθηγητή αγγλικών. Η εμμονή του να θέλει να εξηγεί τα πάντα με τη λογική, τον οδηγεί σε έναν πολύ κωμικό παραλογισμό, που φέρνει στη ζωή του τα πάνω - κάτω. Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Παύλος Ζέρβας, Σκηνικά: Γιάννης Γεωργιάδης, Μουσική: Πέτρος Λαγκούρας
23.00 SHOW BMX: Επίδειξη με ποδήλατα BMX κατηγορίας flatland, με τους Δημήτρη Παγκαρλιώτα και Λευτέρη Πάτα, αναβάτες με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι δεξιοτέχνες του είδους θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό πάνω σε ποδήλατα που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Β' ΕΞΕΔΡΑ
23.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Με τους Γιάννης Βαρδή και Γιώργο Λιανό που ενώνονται μουσικά και φιλικά παρουσιάζοντας ένα 2ωρο νεανικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στην ελληνική μουσική, χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς, με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
23.00 Προβολή ταινίας: «Τζαφάρ» & «Σ΄ ένα συνοριακό σταθμό» της Νάνσυ Σπετσιώτη

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Α' ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
19.30 Οι δασκάλες των τμημάτων θεατρικού παιχνιδιού των λεσχών πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. παρουσιάζουν τους «Υφαντές Ονείρων». Παιχνίδι, τραγούδι και χορός θα παρασύρουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες σ΄ ένα κόσμο φανταστικό που όλοι μας κρύβουμε μέσα μας αλλά δεν τολμούμε να φανερώσουμε.

Α' ΕΞΕΔΡΑ
18.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Η θεατρική ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας θα παρουσιάσει την παράσταση «Δον Κιχώτης»
20.30 «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»: Χορευτές από Πολιτιστικούς Οργανισμούς και Συλλόγους από την Λάρισα, θα μας ταξιδέψουν μουσικά και χορευτικά σε περιοχές της πατρίδας μας. Συμμετέχουν: Χορευτικό Τμήμα Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α., Λέσχη Πολιτισμού Ιπποκράτη, Λέσχη Πολιτισμού Ν. Σμύρνης, Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, Σύλλογος Κυπρίων Λάρισας, Σύλλογος Αργιθεατών Λάρισας «Ο Αγιος Νικόλαος», Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ», Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης, Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος».
23.00 Επίδειξη με ποδήλατα BMX κατηγορίας flatland, με τους Δημήτρη Παγκαρλιώτα και Λευτέρη Πάτα, αναβάτες με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι δεξιοτέχνες του είδους θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό πάνω σε ποδήλατα που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Β' ΕΞΕΔΡΑ
23.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Με τον Νίκο Οικονομίδη και τον Στάθη Σταμελόπουλο που θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, αλλά και δικές τους συνθέσεις. Τους συνοδεύει στο πιάνο ο Αχιλλέας Μοχλούλης.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
23.00 Προβολή ταινίας

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Α' ΕΞΕΔΡΑ
«Ο Μάγος με τα χρώματα» του Γιάννη Ξανθούλη. Η θεατρική ομάδα του 2ου δημοτικού σχολείου Γιάννουλης, κόντρα σε όσους τα βλέπουν γκρίζα, βάζει χρώματα και πινελιές αισιοδοξίας, χαράς και αγάπη στη ζωή μας. Άραγε μπορούν να ζήσουν ειρηνικά οι σκύλοι με τις γάτες; Τα ζώα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση καλύτερη απ΄ των ανθρώπων; Τα δέντρα μπορούν να ανθίσουν στο κέντρο της πόλης ή τα πνίγει το καυσαέριο και η... σουβλακίλα; Ένα έργο επίκαιρο και μαγικό!!
21.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ» είναι η φετινή θεατρική παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Δημιουργικού Εργαστηρίου, της Κάκιας Χαλήμαγα - Χατζή. Σε κάποιο τυχαίο σχολείο η καθημερινότητα των μαθητών κινείται ανάμεσα στην αμφισβήτηση και στην απροθυμία για μάθηση. Αυστηρότης - Τιμωρία - Πειθαρχία, η εκπαιδευτική πρόταση των δασκάλων. Μέχρι εκείνο το πρωινό που μια καινούργια Δασκάλα έκανε την εμφάνισή της στο σχολείο. Μια Δασκάλα που είχε για συμβούλους της την Φαντασία της και την Παιδική της Ψυχή. Μια Δασκάλα που κατάλαβε πως η γνώση πρέπει να δίνεται με φαντασία σαν παιχνίδι! Αυτό και έκανε, χαρίζοντας κέφι για μάθηση και αυτοεκτίμηση στους μαθητές της. Μια μετάθεση, όμως, έρχεται ξαφνικά. Οι μαθητές διοργανώνουν ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο πάρτι και η Δασκάλα φεύγοντας αφήνει στο σχολείο τους βοηθούς της και όλοι μαζί βγάζουν την ανακοίνωση: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ!!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΑΛΚΑΖΑΡ
22.00 Έναρξη της καθιερωμένης νυχτερινής ποδηλατοβόλτας από τους ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Β' ΕΞΕΔΡΑ
23.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Μουσική παράσταση με τους Pandor΄s box. Μια μπάντα που κινείται στα σύνορα μεταξύ classic rock και soft metal αποτελούμενη από τους Αχιλλέα Μοχλούλη (πλήκτρα), Λουκά Αυγερινό (κιθάρα), Γιάννη Αυγερινό (τύμπανα), Δημήτρη Σούρλα (μπάσο) και Αλέξανδρο Σιδεράκο (φωνητικά).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Α' ΕΞΕΔΡΑ
21.00 DANCING WITH «OUR» STARS - THE SHOW!!! Για άλλη μια χρονιά παρόντες στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης! Η σχολή χορού Burn the Floor υποδέχεται το καλοκαίρι, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Πηνειού με ένα εξαιρετικό μουσικο - χορευτικό θέαμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς!! Μαγικές φωνές, δυνατές ερμηνείες, δυναμική παρουσίαση θα μας ταξιδέψουν, θα μας συγκινήσουν, θα μας ξεσηκώσουν! Και βέβαια η μαγεία δεν σταματά εδώ! Στο επίκεντρο του θεάματος πάντα ο χορός: Χρώμα από Βραζιλία, Ευρώπη, Ασία! Latin ρυθμοί, ευρωπαϊκοί χοροί, δυναμισμός με hip hop και φυσικά λίκνισμα ανατολής! Oriental με αιθέριες παρουσίες! Ανεβασμένη διάθεση, κέφι, χαρά μέσα από μοναδικές και εμπνευσμένες χορογραφίες! Ταλαντούχοι δάσκαλοι, αγωνιστικές ομάδες και μια μεγάλη ομάδα μαθητών απογειώνουν τη βραδιά! Δίνουμε ραντεβού για να ενώσουμε τις φωνές μας, να χορέψουμε και να πούμε καλό καλοκαίρι! Σκηνοθεσία και Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κατούνας Χρήστος, Ερμηνευτές: Γκαντζά Έλενα, Δεληγιάννης Αναστάσης, Κοντούρη Έλλη, Παρουσίαση: Τζό

Β' ΕΞΕΔΡΑ
23.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ: Ο Μανώλης Φάμελλος για πρώτη φορά ζωντανά με τον νέο του δίσκο με τίτλο «Τι υπάρχει πιο πέρα;» Μια μουσική αφήγηση στους σκοτεινούς διαδρόμους του μέλλοντος που κρύβεται συνήθως στις ρωγμές του παρελθόντος. Το πρόγραμμα και τα νέα τραγούδια απευθύνονται σε ευήκοους ακροατές που αγαπούν την μουσική των ψιθύρων κι αναζητούν - τι άλλο; - νέα τραγούδια. Στην παράσταση συμμετέχει ο νέος τραγουδοποιός Γιώργος Perou από τις Άνδεις του Υμηττού. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: CAFÉ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ)

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
23.00 Θ.Ο.Ε.Λ.Α.: Η θεατρική ομάδα Εκπαιδευτικών Λάρισας, παρουσιάζει στο θερινό σινεμά του φεστιβάλ Πηνειού, την ταινία μικρού μήκους «Η υποκειμενική έννοια του ωραίου»

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΛΙΜΑΝΑΚΙ
19.30 Αγώνας ταχύτητας ανάβασης με ποδήλατο στον Αγιο Αχίλλειο από τους Ποδηλάτες Λάρισας.

Α' ΕΞΕΔΡΑ
21.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Το μήλο». Ο Γιάννης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια. Η Σοφία είναι φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και θέλει να γίνει καναλάρχης... χτες! Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί οι δυο άνθρωποι να δαγκώσουν «το μήλο»...., να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πια....; Παίζουν οι ηθοποιοί: Ναταλία Δραγούμη και Γεράσιμος Γεννατάς.

Β' ΕΞΕΔΡΑ
22.30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΗ» στον ΠΗΝΕΙΟ Μουσική Παράσταση με την Επιμέλεια του Βαγγέλη Κολώνα. Συναυλία με αφορμή τα 50 χρόνια από τη μοναδική συνάντηση του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, στο θέατρο ΠΑΡΚ της Αθήνας του 1963. Την ορχήστρα πλαισιώνουν οι: Αλέξης Τσιωνάς (κιθάρα, τραγούδι), Βαγγέλης Τσιαπλέας (μπουζούκι, μαντολίνο, τραγούδι), Μαρία Δεληγιάννη (τραγούδι), Ρήγας Μακρόπουλος (βιολί).

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
23.00 Προβολή ταινίας: «Πέφτοντας στην παγίδα», «Σ΄ ένα ονειρικό μονοπάτι», «Το πλοίο της ελπίδας» του Σίμου Τσεκούρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
20.00 «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΥΛΗΣ - ΒΕΡΑΝΤΑΣ». Όπως και τα προηγούμενα χρόνια μετά από αξιολόγηση στην οποία θα προχωρήσουν εξειδικευμένοι επιστήμονες της Γεωτεχνικής Υπηρεσίας θα βραβεύσουν τις τρεις καλύτερες αυλές και βεράντες όσων δήλωσαν συμμετοχή στο σχετικό διαγωνισμό.

Α' ΕΞΕΔΡΑ
19.00 Οι δασκάλες με τους μαθητές των τμημάτων μοντέρνου χορού (latin - hip hop - zumba) του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό πρόγραμμα για όλους τους επισκέπτες του Φεστιβάλ
21.00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Ο Μήτρος έχει κέφια». Η θεατρική ομάδα Μαυροβουνίου παρουσιάζει τις περιπέτειες ενός νεαρού χωριάτη που εξαναγκάστηκε να αφήσει το χωριό του και να πάει να βρει ένα παιδικό του φίλο στην πόλη όπου θα ζήσει απίστευτες καταστάσεις. Παίζουν: Ευάγγελος Τασιάκος, Χρήστος Καραντάνας, Κωνσταντίνος Ζαφειρίου, Δημήτριος Αθανασίου, Αχιλλέας Φούντας, Σίσσυ Καραντάνα, Μαρία Μπάγκα, Πόλυ Ακριτίδου, Πετρούλα Ισκούδη, Γιώργος Νοτόπουλος

Β' ΕΞΕΔΡΑ
22.50 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ από τον Δήμαρχο Λαρισαίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ
23.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα.

Όλο το πρόγραμμα και σε pdf

πηγή: thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου