Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ο άνθρωπος-δέντρο του Αρχάγγελου!


Είναι ο πιο διάσημος τύπος στον Αρχάγγελο, μιας πόλης της Ρωσίας. Ο Andrey Khristoforov, γνωστός ως Drevarkh Prosvetlyonny (Φωτισμένος) συνειδητοποίησε στα 40 του ότι είναι ... δέντρο! Μάλιστα, είναι ο πιο γνωστός ακτιβιστής για την προστασία των δασών.



Πάντα πηγαίνει γυμνός σε κρατικά ιδρύματα, σκαρφαλώνει σε Χριστουγεννιάτικα δέντρα, φοράει ένα φάρο στο κεφάλι και βάζει ένα αυτοκόλλητο με την εικόνα ενός δέντρου στις πόρτες όλων των οργανισμών που πηγαίνει. Του αρέσει επίσης να αλλάζει συχνά το όνομα του.




Πρόσφατα συνελήφθη στην Κόκκινη Πλατεία, ντυμένος με τα συνηθισμένα ρούχα του ... τα κουρέλια. Οι ειδήσεις είπαν πως ο Μεντβέντεφ μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο ...

Συχνά λαμβάνει ένα σημάδι από τον ουρανό και αλλάζει το όνομά του για να εκπληρώσει κάποια αποστολή.



Κατάλογος με τα διαβατήρια του

Ο Drevarkh έχει ήδη αλλάξει 23 διαβατήρια, και ακόμη περισσότερα ονόματα. Έχει το δικαίωμα να αλλάζει όνομά μέσα σε 10 ημέρες, ενώ διαβατήριο μία φορά το μήνα μόνο.

Έχει υπάρχει "Μιχαήλ Βασίλιεβιτς Λομονόσοφ" (Ρώσος επιστήμονας, συγγραφέας και μαθηματικός), "Mikhail Leontievich Bulatov" (Ρώσος στρατηγός του Ρωσο-Τουρκικού πολέμου), "Οκτώβριος Φθινόπωρο", "Μάρτιος Άνοιξη", έχει πάρει ονόματα διοικητών, πολιτικών και άλλων γνωστών ατόμων.

Τα παιδιά (εννοείτε) έχουν ασυνήθιστα ονόματα. Ο γιος του λέγετε "Posad Vselenovich" (Σύμπαν), "Drevarkh Prosvetlenny" (Φωτισμένος) και η κόρη του "Posada". Η σύζυγος του ονομάζεται "Vsenezhna Vselenovna" (Το Σύμπαν που Προσφέρει τα Πάντα).


Έχει τέσσερα τατουάζ που απεικονίζουν ένα δέντρο στο κεφάλι του και που συμβολίζουν την αρμονία του σύμπαντος. Το δέντρο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του είναι το τέταρτο μάτι του που του επιτρέπει να βλέπει και πίσω από την πλάτη του. Συνήθως είναι γυμνός στο σπίτι για να είναι πιο κοντά στη φύση.

Με τα τρία δάχτυλα συμβολίζει τις τρεις τιμές της ανθρώπινης ζωής: "να χτίσεις ένα σπίτι", "να μεγαλώσεις ένα παιδί", "να φυτέψεις ένα δέντρο".

Ο Drevarch έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρεία πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν έχει διαγνωστεί κάτι. Όλοι οι γιατροί γράφουν: "μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να συμμετάσχει στην κοινωνική ζωή".

Βάζει τα αυτοκόλλητα του ακόμη και σε χαρτονομίσματα ...

Ισχυρίζεται ότι ζει από δωρεές από διάφορες χώρες ...


Πρόσφατα έγινε ο ηγέτης του Κόμματος της Αγάπης, που συναντιούνται σε μια γέφυρα πάνω από σιδηροδρομικές γραμμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου