Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Ο Καρυοθραύστης σε μια παράσταση από drone

 
Η περίοδος των γιορτών μπορεί να εμπνεύσει τους δημιουργικούς ανθρώπους να κάνουν τα πάντα, και μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικά ρεκόρ.
 
 
 
Η Sky Elements, μια εταιρεία παραστάσεων με drone με έδρα το Τέξας γιόρτασε τα Χριστούγεννα κατακτώντας δύο ρεκόρ Γκίνες με την εορταστική της παρουσίαση πάνω από το North Richland Hills, στην ευρύτερη περιοχή του Ντάλας. Στην παράσταση χρησιμοποιήθηκαν 1.499 drone και το θέμα της ήταν ο Καρυοθραύστης.
 


Η εταιρεία στόχευε σε δύο Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, τα οποία και κατέκτησε. Το πρώτο ήταν ο "μεγαλύτερος φανταστικός χαρακτήρας από drone", τον οποίο κατέκτησαν με τον καρυοθραύστη ύψους 700 ποδιών. Το δεύτερο ήταν η "μεγαλύτερη εναέρια εικόνα που έγινε με drone" που είχε το σχήμα ενός τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου με δώρα που φώτιζαν τον νυχτερινό ουρανό του Τέξας. Αυτά είναι το τέταρτο και ο πέμπτο ρεκόρ της εταιρείας, καθώς, το 2023, είχαν κερδίσει μια διάκριση για την επίδειξη της 4ης Ιουλίου.
 



Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Birdville FAAC. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε με τα αυτοκίνητά τους και συντονίστηκαν σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό για να παρακολουθήσουν τη μουσική και την ιστορία καθώς τα drone απεικόνιζαν βασικές σκηνές από την ιστορία. Το κοινό είδε τη μικρή Κλάρα να παίρνει τον καρυοθραύστη ως δώρο, τη σύγκρουση μεταξύ του καρυοθραύστη και του βασιλιά ποντικιού, καθώς και τον "χορό της νεράιδας Ζαχαρένιας".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου