Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

"Είμαστε στον αέρα!"

"Και, ξαφνικά, ξαφνικά
είμαστε στον αέρα όπως παλιά
όπως παλιά
Είμαστε στον αέρα!"



Επιτέλους τα κατάφερα... Με δανεική σύνδεση -να 'σαι καλά γείτονα- αλλά τα κατάφερα

Βλέπεις στην Ελλάδα ώρες-ώρες κάποιοι κύριοι που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, όχι απλά δεν την κάνουν, αλλά "πουλάνε" και πνεύμα κιόλας. "Δεν υπάρχουν γραμμές" λέει ο οτες "για τηλέφωνο στην περιοχή", και μάλλον την επόμενη φορά που θα ψάξω για σπίτι καλύτερα να ρωτήσω αν θα έχει και ηλεκτρικό

Και άντε εγώ να κάνω το χαβαλέ μου θέλω στο διαδίκτυο... Αν κάποιος ηλικιωμένος έχει ανάγκη ένα τηλέφωνο τι κάνει; Στέλνει περιστέρι ή σήματα καπνού;

Αλλά δεν είναι μόνο ο οτες... Όταν επί ένα μήνα, η hol κωφεύει και της φταίει ο οτες -λες και εγώ ζήτησα από τον οτε σύνδεση, ή ζήτησα να είμαι πελάτης του οτε- και τελικά σε ακυρώνει γιατί "το δίκτυο δεν μας κάνει", χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τι και γιατί η νεαρά τηλεφωνήτρια της hol, τότε κύριοι βλέπω και τις αποκρατικοποιήσεις και την ιδιωτική πρωτοβουλία σας!

ΥΓ. Πόσα router χάνει η hol τον χρόνο; Ακόμα έρχεται ο courier-συνεργάτης της -ο οποίος ούτε καν μπήκε στον κόπο να το φέρει στο σπίτι και ενώ είχε κανονίσει ραντεβού- να παραλάβει τον εξοπλισμό που φρόντισε η εταιρεία να στείλει μέσα σε 2 μέρες από την αίτηση χωρίς να ξέρει αν θα γίνει τελικά η σύνδεση!!!

Μπήκα φουριόζος και γκαζομένος, αλλά είμαι "σκασμένος". Σας ζητώ χίλια συγγνώμη αν σας κούρασα! Καλή συνέχεια στο ταξίδι μας!

2 σχόλια:

  1. Υπομονή, καλο κουράγιο και καλή αρχή...μας έλειψες...!!
    johntsip17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπομονή
    καλή διάθεση
    θετική σκέψη
    είσαι και πάλι στο μπλογκ σου και σε μας που μας έλειψες
    χαίρομαι πολύ που θα ξαναδιαβάζω τα ωραία θέματα σου

    το είδες; οι αναγνώστες σου έγιναν 200, πώς νοιώθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή