Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία -που δεν κυκλοφόρησε ακόμα- και το 7ωρο τρέιλερ της!


Παλιότερα σας είχα παρουσιάσει μια "τρελή" ιδέα του κινηματογραφιστή Charlie Lyne που αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί κατά της επιτροπής λογοκρισίας της Μεγάλης Βρετανίας γυρίζοντας ένα 14ωρο φιλμ για το στέγνωμα ενός βαμμένου τοίχου. Δείτε τώρα μια ταινία που το τρέιλερ της έχει διάρκεια 7 ώρες και 20 λεπτά!Δείτε ακόμη:
Μερικές από τις πιο μεγάλες σε διάρκεια ταινίες

Όταν η πειραματική ταινία με τίτλο Ambiancé του Σουηδού καλλιτέχνη Anders Weberg θα είναι έτοιμοι, θα έχει διάρκεια 720 ώρες ή σε μέρες... 30 μέρες! Η ταινία περιγράφεται ως "μια ταινία κάτι σαν απομνημονεύματα", στην οποία "ο χώρος και ο χρόνος είναι συνυφασμένα σε ένα σουρεαλιστικό, ονειρικό ταξίδι πέρα από μέρη".

Το 2014 κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ της ταινίας, διάρκειας 72 λεπτών, για να δώσει στους τηλεθεατές μια γεύση από τη "διάθεση και το ρυθμό" ολόκληρης της ταινίας. Τώρα κυκλοφόρησε ένα άλλο τρέιλερ διάρκειας 7 ωρών και 20 λεπτών, ενώ το 2018 θα κυκλοφορήσει ένα νέο διάρκειας 72 ωρών!

Ο σκηνοθέτης σχεδιάζει η ταινία του να κάνει το ντεμπούτο της στις 31 Δεκεμβρίου του 2020. Αν σας ενδιαφέρει να δείτε ολόκληρη την ταινία, βεβαιωθείτε ότι θα είστε εκεί την ημέρα των εγκαινίων καθώς θα γίνει ταυτόχρονη προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο πριν η ταινία καταστραφεί για πάντα.

Ακολουθεί το τρέιλερ για όποιον έχει τη δύναμη, το κουράγιο, την περιέργεια κ.λπ. Καλή θέαση!φωτογραφία στην αρχή: Το σενάριο των γυρισμάτων του τρέιλερ και ένας μαύρος ίππος που βρήκε ο σκηνοθέτης όταν έφτασε στο μέρος των γυρισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου