Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αυτόματο "ψαλίδι" στις φωτογραφίες σου

Οι ψηφιακές φωτογραφίες, για να λέμε την αλήθεια, σηκώνουν λίγο πείραγμα και πέρα από τις επαγγελματικές εφαρμογές (λέγε με PhotoShop) υπάρχουν πάρα πολλές που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Στη σειρά των λύσεων που είναι διαθέσιμες δωρεάν και online, μπορείς πια να προσθέσεις (αν θέλεις βέβαια) το Croppola, που κάνει αποκλειστικά μία μόνο δουλειά. Σου προτείνει ποιο μέρος της φωτογραφίας (ή των φωτογραφιών) να κρατήσεις και ποιο (ή ποια) να πετάξεις. Δεν χρειάζεται εγγραφή, δεν χρειάζεται να το συνδέσεις με τους λογαριασμούς σου στα social media για να λειτουργήσει, πράγμα που το εκτιμάμε.

Πώς δουλεύει; Πας στην πρώτη σελίδα του Croppola, ανεβάζεις τις φωτογραφίες που θέλεις να γίνει η επεξεργασία και αυτομάτως η υπηρεσία θα σου δείξει ποιο σημείο της εικόνας σου προτείνει να κρατήσεις. Αν δεν σου αρέσει η γνώμη του το αλλάζεις φυσικά. Μετά, αποθηκεύεις τη νέα, κομμένη, φωτογραφία στον υπολογιστή σου.

Ναι, είναι πολύ εξειδικευμένο, υπάρχουν "εκεί έξω" διάφορες εφαρμογές που κάνουν περισσότερα, αλλά αν θέλεις να κάνεις μαζικά "κοψίματα" δώσε του μια ευκαιρία.

πηγή: deasy.gr

1 σχόλιο:

 1. Good day,

  I was digging around for information on your website today and came across this page.

  This is a fantastic list of resources. I didn’t even know about some of them.

  If you’re interested, I have a similar tool https://croppio.com/.

  It might make a great addition to your page.

  Either way, keep up the great work! Thanks for your time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή