Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Θαυμαστής της Τζούλια Ρόμπερτς έχει 82 τατουάζ-πορτρέτα της

Οι περισσότεροι λάτρεις των ταινιών θα ήταν ικανοποιημένοι με ένα αυτόγραφο από το αγαπημένο τους είδωλο. Αλλά ο θαυμαστής της Τζούλια Ρόμπερτς, Miljenko Parserisas Bukovic, επέλεξε κάτι πιο προσωπικό για να αποδείξει την αγάπη του στην ηθοποιό.

Ο πωλητής εφημερίδων από το Valparaiso της Χιλής έχει ξοδέψει τα τελευταία 10 χρόνια περίπου 1.300 λίρες Αγγλίας, έχοντας 82 τατουάζ πορτρέτα της ηθοποιού.

Ο 56χρονος Bukovic, ξεκίνησε την περίεργη συλλογή του, όταν είδε την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία "Erin Brockovich" και όλα τα τατουάζ του είναι εμπνευσμένα από σκηνές στην ταινία.



Ο Bukovic σχεδιάζει να κάνει και άλλα τατουάζ με την ηθοποιό, εφ' όσον έχει ελεύθερο χώρο και χρήματα.

Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός που έχει κάνει κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχει και θαυμαστής της Neytiri (ο πρωταγωνιστικός γυναικείος χαρακτήρας του Avatar) που έχει κάνει το ίδιο.



Ο Iggy (πραγματικό όνομα Knowles Raymond), γνωστός και σαν Κύριος Avatar, έχει 10 τατουάζ της Neytiri και προγραμματίζει το 11ο στο στήθος του. Επίσης, στο φορτηγάκι του έχει πολλές αερογραφίες της Neytiri. Ο Iggy έχει δει την ταινία πάνω από 40 φορές (18 φορές σε τρισδιάστατο κινηματογράφο, 3 φορές σε κανονικό και περίπου 20 φορές στο σπίτι του).



Και μη χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου