Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τρομακτικό παιχνίδι της φύσης -Σπηλιά "κρανίο" στη Βρετανία

Σε ένα μυστηριακό βρετανικό τοπίο εδώ και πολλά χρόνια, συναντά κανείς μια ιδιαίτερη σπηλιά. Στην προσπάθεια τους μάλιστα να εξερευνήσουν τα παγωμένα και απόκοσμα νερά της, πολλοί δύτες έχασαν τη ζωή τους.

Η περιοχή γύρω από αυτό το εγκαταλελειμμένο λατομείο σχιστόλιθου, όπου υπάρχει αυτή η λίμνη με τη σπηλιά, είναι αρκετά απόκοσμη και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το τοπίο σας επιφυλάσσει τη θέα ενός… τρομακτικού, γιγαντιαίου κρανίου.

Πρόκειται για μια λίμνη στο λατομείο σχιστόλιθου κοντά στο Coniston της Cumbria της Βρετανίας, η οποία έχει εγκαταλειφθεί, αλλά έχει κινήσει την περιέργεια πολλών να την εξερευνήσουν, καθώς τα νερά της τα συναντά κανείς μόνο αφού διασχίσει μια σήραγγα 25 μέτρων.


"Δύτες έχουν πεθάνει στα υπόγεια τούνελ και αναρριχητές έχουν χάσει την ισορροπία τους και έχουν πέσει στο κενό. Αν δείτε την αντανάκλαση στη συγκεκριμένη φωτογραφία όταν τη γυρίσετε κατά 90 μοίρες φαίνεται ένα… κρανίο! Δεν έχει πειραχτεί και ακριβώς γι’ αυτό είναι τόσο… περίεργο! Θυμίζει κάτι από ταινία του Indiana Jones" είχε δηλώσει ο Peter Bardsley, ο φωτογράφος των παραπάνω εικόνων.

Αρκετά τρομακτικό.

πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου