Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ανασκόπηση 2011: Του κόσμου τα Περίεργα

Ιανουάριος: Ο Ποπάι από την Κολομβία

17 Ιανουαρίου 2011, ο 49 ετών καθαριστής αεροδρομίων William Chavarriaga από την Κολομβία, ποζάρει σαν τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, Ποπάι τον Ναύτη.

Φεβρουάριος: Ξενοδοχείο για σκύλους

24 Φεβρουαρίου 2011, το ξενοδοχείο Actuel Dogs, το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο για σκύλους στη Γαλλία, ανοίγει τις πόρτες του για λίγους γούνινους καλεσμένους. Εν τω μεταξύ, το πολυτελές κέντρο φροντίδας για κατοικίδια ζωάκια Irion, ανοίγει στη Σεούλ, στις 9 Φεβρουαρίου.

Μάρτιος: Χελωνάκι με δύο κεφάλια

7 Μαρτίου 2011, μια αφρικανική χελώνα (Geochelone sulcata) με δύο κεφάλια και πέντε πόδια εκτίθεται στη Zilina. Η δικέφαλος χελώνα έχει τα ονόματα Μάγδα (αριστερά το κεφάλι) και Lenka.

Απρίλιος: Ο μεγαλύτερος πόλεμος με νεροπίστολα του κόσμου

13 Απριλίου 2011, η Ταϋλάνδη μπήκε μέσα στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο πόλεμο με νεροπίστολα του κόσμου, καθώς 3.447 συμμετέχοντες, πήραν μέρος σε ένα 10λεπτο νεροπόλεμο.

Μάιος: Το αγόρι-μαγνήτης

12 Μαΐου 2011, ο 6 ετών Ivan Stoiljkovic από την Κροατία, φωτογραφίζεται με κουτάλια κολλημένα στο στήθος του. Ο Ivan, φαίνεται να έχει ένα μοναδικό ταλέντο: την ικανότητά του να ελκύει μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα του - από κουτάλια μέχρι βαριά τηγάνια.

Ιούνιος: Ψωνίζοντας μόνο με τα εσώρουχα

16 Ιουνίου 2011, πελάτες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, βρίσκουν καταφύγιο από τη βροχή καθώς περιμένουν σε μια ουρά για να μπουν μέσα στο κατάστημα ρούχων Desigual του Λονδίνου. Η Ισπανική φίρμα μόδας, ξεκίνησε μια ειδική προσφορά δίνοντας στους πρώτους 100 πελάτες δύο προϊόντα δωρεάν, εφόσον έφταναν στο κατάστημα ντυμένοι μόνο με τα εσώρουχά τους.

Ιούλιος: Αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης από τη φυλακή

2 Ιουλίου 2011, ένας Μεξικάνος, προσπαθεί να αποδράσει από τη φυλακή μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία κουβαλούσε η σύζυγός του κατά τη συζυγική της επίσκεψη. Δεν τα κατάφερε.

Αύγουστος: Αγώνας δρόμου μπύρας στη Βραζιλία

28 Αυγούστου 2011, αγώνας Δρόμου Μπύρας: Οι συμμετέχοντες στον ετήσιο αγώνα δρόμου μπύρας, τρέχουν μία διαδρομή 2 χιλιομέτρων ενώ ταυτόχρονα πίνουν μπύρα κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής. Εκείνος που θα καταναλώσει την περισσότερη ποσότητα μπύρας μέχρι τη γραμμή του τερματισμού είναι και ο νικητής.

Σεπτέμβριος: Κύριος Πιγκουΐνος

28 Σεπτεμβρίου 2011, ο 79 ετών Alfred David από το Βέλγιο με το παρατσούκλι 'Monsieur Pingouin' (Κύριος Πιγκουΐνος), φωτογραφίζεται ντυμένος μέσα στο αγαπημένο του ασπρόμαυρο κουστούμι-πιγκουίνου στο σπίτι του στις Βρυξέλλες.

Οκτώβριος: «Υπεράνθρωπο» χειρουργείο

12 Οκτωβρίου 2011, η φωτογραφία δείχνει τον Herbert Chavez πριν και μετά από την αισθητική επέμβαση που έκανε, για να μοιάσει στον Superman.

Νοέμβριος: Η ημέρα των Ρεκόρ Γκίνες

16 Νοεμβρίου 2011, περισσότερο από 300.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των Ιρλανδών 'leprechauns') συμμετείχαν στην έβδομη ετήσια μέρα των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες.

Δεκέμβριος: Οπλισμένος Άγιος Βασίλης

10 Δεκεμβρίου 2011, στο Scottsdale Gun Club του Σκοτσντέιλ της Αριζόνα το γιορτάζουν λίγο διαφορετικά.

πηγή: gr.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου