Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μικρός που είναι ο κόσμος: Φωτογραφίες ζευγαριών πριν καν ξέρουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου!

Σκεφτείτε όλους τους άγνωστους που εμφανίζονται στις οικογενειακές σας φωτογραφίες. Τώρα σκεφτείτε πως καταλήξατε παντρεμένοι με κάποιον απ' αυτούς! Αυτή είναι η ιστορία του Alex και της Donna Voutsinas.

Δεκαετίες πριν παντρευτούν, ο Alex και η Donna Voutsinas, είχαν επισκεφτεί την Disney. Στην φωτογραφία παραπάνω, η Donna είναι το μικρό κοριτσάκι στο προσκήνιο. Στο παρασκήνιο, στο καροτσάκι που σπρώχνει ο ενήλικας, αποδείχτηκε ότι είναι ο Alex! Εκείνο τον καιρό, δεν ήξερε καν ο ένας την ύπαρξη του άλλου και επιπλέον, ζούσαν σε διαφορετικές χώρες! Μια βδομάδα πριν το γάμο, οι δυο τους έψαχναν φωτογραφίες, όταν πρόσεξαν τον πατέρα του Alex στην φωτογραφία.

Η παραπάνω φωτογραφία έγινε viral το 2010. Πριν λίγες μέρες όμως εμφανίστηκε ξανά στο Reddit και ο χρήστης ζητούσε και από άλλους έχουν ζήσει τέτοια εμπειρία.

Αμέσως εμφανίστηκαν κάποιες ανάλογες ιστορίες.

"Ένα χρόνο αφότου αρχίσαμε να βγαίνουμε με την τώρα πια σύζυγο μου, βρήκα ένα παλιό βίντεο με μια παρέλαση που περνούσε μπροστά από το σπίτι που μεγάλωσα (μια μικρή πόλη στην πολιτεία της Ουάσιγκτον). Η σύζυγος μου ήταν στην παρέλαση με τη σχολική μπάντα."

Ο Redditor JehuLove έβγαινε για κάμποσους μήνες με την φίλη του, όταν εκείνη του έστειλε μια φωτογραφία που είχε τραβήξει εκείνη μερικούς μήνες πριν. "Να' μαι, στο παρασκήνιο, κάνοντας photobombing σαν τεράστιος βλάκας, ένα μήνα πριν καν συναντηθούμε, σε μια πόλη τρεις ώρες από τα σπίτια μας".

Ένα κορίτσι στο παρασκήνιο της φωτογραφίας έγινε αργότερα συγκάτοικος με τον φωτογράφο.

πηγές: dailymail.co.uk , huffingtonpost.com , thestar.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου