Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

3 θεματικά supercut με σκηνές από τις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο

Σκηνές με αυτοκίνητα


Ο Κουέντιν Ταραντίνο έζησε στο Λος Άντζελες απ' όταν μικρό παιδί και όπως μπορούν να πουν πολλοί στο L.A., μπορεί κανείς να περάσει τόσο χρόνο στο αυτοκίνητό του όσο και στο σπίτι του. Με το "γράψτε ότι ξέρετε" στο μυαλό, είναι λογικό που ο QT ενσωματώνει σκηνές που εκτυλίσσονται σε αυτοκίνητα στην φιλμογραφία του. Ο εκδότης Jacob T. Swinney έφτιαξε ένα supercut με όλες αυτές τις σκηνές από ταινίες του Ταραντίνο, από το κυνηγητό του Death Proof (2007) μέχρι και τις άμαξες του Django Unchained (2012).
Οι αιματοβαμμένες σκηνές


Καθώς ο Κουέντιν Ταραντίνο συνεχίζει την παραγωγή της νέας του ταινίας The Hateful Eight, ο Jacob T. Swinney συγκέντρωσε σε ένα άλλο βίντεο τις πιο αιματοβαμμένες στιγμές από το Reservoir Dogs (1992) μέχρι το Django Unchained.
Οι σκηνές που τον ενέπνευσαν δίπλα στις δικές του


Ο Ταραντίνο είναι γνωστό film junkie με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ταινιών και συχνά τον κατηγορούν για κλοπή ιδεών άλλων και την ενσωμάτωσή τους στις δικές του ταινίες. Άρπαγας ή όχι, ο σκηνοθέτης μάλλον αποτίει φόρο τιμής σε ταινίες που γυρίστηκαν πριν από αυτόν και σ' αυτό το βίντεο εμφανίζονται σκηνές που ενέπνευσαν δικές του σκηνές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου