Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Vintage φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η εμμονή κάποιων να ντύνουν τα κατοικίδια τους είναι παμπάλαια!

The Brighton Cats. Καρτ ποστάλ από τον Βρετανό φωτογράφο πορτρέτων Harry Pointer, 1870 (Wikimedia Commons)

Παλιότερα σας είχα παρουσιάσει μερικές φωτογραφίες έξυπνων ζώων, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω μερικές παράξενες vintage φωτογραφίες. Αυτές οι εικόνες -μερικές τραβηγμένες 100 χρόνια πριν- είναι απόδειξη ότι εμείς οι άνθρωποι ποτέ δε θα κουραστούμε να ντύνουμε τα κακόμοιρα κατοικίδια μας με παράξενα κουστούμια.Ο Βικτοριανός Κύριος (vintag.es)


Η αυθεντική LOLcat, 1900 (Uproxx)


Bud, ο πρώτος σκύλος που γύρισε την Αμερική, 1903. Ο γιατρός Horatio Nelson Jackson και ο φίλος του Sewall K. Crocker ήταν οι πρώτοι που γύρισαν την Αμερική με αυτοκίνητο. Χρειάστηκαν 63 μέρες για να πάνε από το Σαν Φρανσίσκο στην Νέα Υόρκη. Κάπου στο Οχάιο η παρέα απέκτησε νέο μέλος, το Pit Bull ονόματι Bud. (IMCDB)


Ο Tommy (αστυνομικός) Atkins, 1905 (Library of Congress)


Ο γερο-Heidelberg, 1905 (Library of Congress)


Ο θαλασσόλυκος, 1905 (Library of Congress)


Η δεσποινίς, 1905 (Library of Congress)


Ένα Collie σε παιδικό αυτοκινητάκι που παραδίδει μπισκότα, 1916 (Library of Congress)


Ένα Boston terrier με ονόματι Λοχίας Stubby, το πρώτο πολεμικό σκυλί των Αμερικανών, που συμμετείχε σε 17 μάχες στο Δυτικό Μέτωπο κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Έσωσε τη μονάδα του από μια ξαφνική επίθεση με αέρια μουστάρδας, βρήκε και βοήθησε τραυματίες, και κάποια στιγμή άρπαξε έναν Γερμανό κατάσκοπο από τον καβάλο, κρατώντας τον ακίνητο μέχρι να τον βρουν οι στρατιώτες. (Wikimedia Commons)


Ένας σκύλος στο Λος Άντζελες, φωτογραφία Leslie Jones, 1920 (Boston Public Library)


Ο ηθοποιός Pete, ένα Staffordshire Bull terrier, ντυμένος για τον επόμενο ρόλο του, 1927 (J. Eldee Hester/General Photographic Agency/Getty Images)


Ένα καροτσάκι που το σέρνει σκύλος, 1930 (Europeana)


Μια γάτα και ένα bulldog σε ένα παιδικό αυτοκινητάκι, 1933 (Fox Photos/Getty Images)


Μια γάτα κρεμάει ποντίκια σε σχοινί μπουγάδας να στεγνώσουν, 1933 (Central Press/Getty Images)


Δυο bulldog από το κυνοτροφείο Major Gamble. Ο "Cracker Jack" ντυμένος σας κύριος φαίνεται χαρούμενος αλλά ο "Jillett" φαίνεται δυστυχισμένος ντυμένος σαν κυρία, 1935 (Reg Speller/Fox Photos/Getty Images)


Ένα σκυλί με καπέλο και γυαλιά, ακουμπάει τα πόδια του στο καπό ενός αυτοκινήτου ενώ ανάμεσα τους υπάρχει ένα μπουκάλι μπύρας, 1950 (Hulton Archive/Getty Images)


Ένα boxer ονόματι Jefferson παρουσιάζει ένα κασκόλ και γυαλιά, 1950 (Keystone Features/Getty Images)


Bonus: Το Dogville Comedies, μια σειρά ταινιών μικρού μήκους από την Metro-Goldwyn-Mayer μεταξύ 1929 και 1931, που είναι γνωστή ως "γαβγίσματα", μια παρωδία των "ταινιών με ομιλίες".


So Quiet on the Canine Front - The Dogville Shorts (1931) from ahorseshorse on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου