Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Όταν ο Μπρους Λι αντιμετώπισε τον Batman


Επτά χρόνια πριν γίνει παγκοσμίως διάσημος με την ταινία του 1973 "Enter the Dragon", ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Μπρους Λι πρωταγωνίστησες σε μια σειρά της τηλεόρασης, το "The Green Hornet". Υποδυόταν τον σύντροφο του Green Hornet, τον Kato.Δείτε ακόμη:
Το άγαλμα του Μπρους Λι


Κατά τη διάρκεια της μιας σεζόν του Hornet, ο Kato συνάντησε τον Batman.

Αρχικά ήταν μια σειρά για το ραδιόφωνο το 1936. Το Green Hornet ακολουθεί την μυστική ταυτότητα του εκδότη και πλεϊμπόι Britt Reid, τον οποίον υποδυόταν ο Van Williams, ο γινόταν τιμωρός του εγκλήματος φορώντας πράσινο παλτό, καπέλο και μάσκα. Ο Kato, σύντροφός του και σοφέρ, οδηγεί το γεμάτο gadget αυτοκίνητό τους, την "Black Beauty". Οι Hornet και Kato παρίσταναν τους εγκληματίες για να διεισδύουν και να διαλύουν συμμορίες του υποκόσμου.


Τι κοινό είχαν ο Batman και το Green Hornet; Τον William Dozier, παραγωγό της επιτυχημένης σειράς και της ταινίας Batman, όπου πρωταγωνιστούσε ο Adam West.


Έτσι, ο Μπρους Λι και ο Adam West εμφανίστηκαν μαζί. Ενώ το Green Hornet είχε μόνο μία σεζόν, η σειρά εδραίωσε τη δημοτικότητα του Μπρους Λι στο αμερικανικό κοινό, ανοίγοντάς του τον δρόμο για την επιτυχία που είχε την δεκαετία του 1970.


από: mashable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου