Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Μερικά πράγματα που βρήκα στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα: SE2/ EP5


Το Tureborg, ή κάστρο Tureborg, είναι ένα εγκαταλελειμμένο κάστρο στην πόλη Uddevalla της Σουηδίας. Χτίστηκε από τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο Ture Malmgren ανάμεσα στα τέλη του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου αιώνα, με έμπνευση από τα μεσαιωνικά κάστρα του Ρήνου της Γερμανίας. Διέθετε δεκάδες δωμάτια, πολλά από τα οποία ήταν γεμάτα με ακριβά έργα τέχνης, μια αίθουσα μπόουλινγκ, μια αίθουσα μουσικής και διάφορα άλλα διαμορφωμένα από ξένους πολιτισμούς.

Εγκαταλείφθηκε μετά το θάνατο του Malmgren, μέχρι την τελική καταστροφή του από πυρκαγιά το 1950. - από: wikipedia4K: Ποπ κορν σε 30.000 FPSΕίναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπει κανείς πόσο γρήγορα γίνεται το ποπ κορν. Δείτε το στα 30.000 FPS σε πολύ αργή κίνηση.


Δίνοντας κίνηση σε ένα σκίτσο με νερό και αέραΟ χρήστης του Twitter @RYUSO01 ανακάλυψε κάτι όμορφο. Αν ζωγραφίσει κανείς σε μια επιφάνεια από γυαλί ή ακρυλικό με έναν μαρκαδόρο που σβήνει με νερό και ρίξει πάνω του νερό, το μελάνι θα σηκωθεί και μπορεί να "ζωντανέψει" το σκίτσο φυσώντας το νερό γύρω του.


Γιγαντιαίος αλιγάτορας κάνει βόλτες αμέριμνοςΟι αλιγάτορες στη Φλόριντα των ΗΠΑ δεν είναι σπάνιο θέαμα. Οι ντόπιοι -και οι τουρίστες- έχουν συνηθίσει να συνυπάρχουν με τα μεγάλα ερπετά που κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχουν σημειωθεί επικίνδυνα επεισόδια ή θανάσιμες επιθέσεις.

Ο γιγάντιος αλιγάτορας όμως, που έκανε την εμφάνισή του αυτή την εβδομάδα σε ένα χωράφι της Φλόριντα ήταν όντως σπάνιο θέαμα.


Μερικές παγωμένες φούσκες


more Frozen Bubbles... from ZALUSKArt on Vimeo.

κάνει κρύο έξω και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε το καλοκαίρι. Όπως το κάνουμε παγωμένες φούσκες.


Μερικοί εκπληκτικοί καταρράκτες

Angel Falls, Βενεζουέλα

Ban Gioc Detian, Βιετνάμ-Κίνα

Dunns River, Falls Ochos Rios, Τζαμάικα

Fairy Pools, Skye Island, Σκωτία

Iguazu Falls, Αργεντινή

Jog Falls, Karnataka, Ινδία

Kuang Si, Luang Phrabang, Λάος

Περισσότεροι στο travel and leisure


Ίσως το πιο ευτυχισμένο possum και το photobombing του!"Ο πατριός μου συνάντησε αυτόν τον μικρό τύπο, ενώ κυνηγούσε" - Sretlaw

Το οπόσουμ ή πόσουμ είναι μικρό θηλαστικό που ανήκει στην τάξη Διδελφόμορφα. Είναι μαρσιποφόρο και γι' αυτό συγγενεύει με τα κανγκουρό και τα κοάλα. Υπάρχουν πάνω από 60 είδη οπόσουμ.


Για πείτε...


Τα κανονικά σκυλιά, βλέπουν τα σκυλιά τις αστυνομίας και σκέφτονται "ωχ, μπάτσος!";


Ο φωτογράφος πίσω από τις γνωστές φωτογραφίες...Λάστιχο στην Αλάσκα...


από


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου