Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

11 ευφάνταστες διαφημίσεις με πρωταγωνιστές ζώα

Όλοι μας αγαπάμε τα ζώα. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για την προώθηση ενός προϊόντος από τη χρήση φωτογραφιών με τετράποδα; Συχνά αστείες, άλλες φορές συναισθηματικά φορτισμένες, καταφέρνουν και περνάνε τα μηνύματα τους.


11. World Wide Fund For Nature (WWF) - Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση


Όλη η σειρά της διαφημιστικής καμπάνιας "What will it take before we respect our planet?" της WWF παρουσιάζει ζώα -αρκούδες, ρινόκερους, ένα ελέφαντα και μια φάλαινα- βαμμένα με γκραφίτι.


10. Google


Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά η Google κάνει και έντυπες διαφημίσεις. Πρόκειται για μια καταχώρηση για να διαφημιστεί το Google AdWords στην Τουρκία. Το κείμενο στην γωνία αναφέρει, "Ξέρουμε τι ψάχνεις, ακόμα και όταν δεν το ξέρεις εσύ..." ("We know what you’re searching for, even when you don’t..."). Στο ειρωνικό σημείωμα, το αποτέλεσμα στο Google search για τη λέξη "battlesheep" (πρόβατο της μάχης) δίνει 126.000 αποτελέσματα, χωρίς εναλλακτικές συλλαβιστικές προτάσεις.


9. Queen Bee Waxing


Ένα άτριχο γατάκι για τη διαφήμιση μιας εταιρείας που κάνει αποτριχώσεις.


8. SBP Insect Spray


Μια διαφήμιση με ένα βάτραχο για σπρέι κατά των εντόμων. Προφανώς ο κακόμοιρος, εξαιτίας του αποτελεσματικού σπρέι, δεν βρίσκει φαγητό.


7. Glassex


Αν αντί του χρυσόψαρου υπήρχε ένας άνθρωπος με κράνος στο κεφάλι, η διαφήμιση για το καθαριστικό τζαμιών δε θα ήταν τόσο αστεία.


6. Nutri Balance


Μια από τις διαφημίσεις που δημιούργησε η Young & Rubicam για το Nutri Balance δείχνοντας τι μπορεί να συμβεί αν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μας επιτεθεί. Η διαφήμιση προτείνει, πως κάποια μέρα πολύ σύντομα, τα σκυλιά θα επαναστατήσουν. Και αυτό για΄τι δεν τους δίνουμε μια αξιοπρεπή σκυλοτροφή, όπως η Nutri Balance.


5. Pfizer Animal Health


Η ιταλική Pentamark που δημιούργησε τη διαφήμιση ήθελε να δείξει πως η Pfizer Animal Health διαθέτει φάρμακα για όλα τα ζώα. "Προστατεύουμε το κάθε γουρούνι, σαν να είναι το τελευταίο", αναφέρει το κείμενο.


4. Dentastix


Διαφήμιση σκυλοτροφής για καθαρή αναπνοή των τετράποδων φίλων.


3. Olympus Optical Zoom


Το πρόβλημα με την φωτογράφιση της άγριας φύσης είναι πως ποτέ δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει αρκετά. Η Ιαπωνική Olympus με τη χρήση ενός κοάλα θέλει να δείξει πόσο κοντά μπορεί να σε φέρουν σε κάτι τα κιάλια της.


2. Eukanuba


Σύμφωνα με την Eukanuba, όλοι θέλουν να είναι σκυλιά. Ακόμα και οι γάτες. Γι' αυτό και αυτές θέλουν την σκυλοτροφή Eukanuba.


1. Bose


Το γαύγισμα ενός σκύλου είναι πολύ ενοχλητικό και όταν δεν μπορείς να το σταματήσει κάποιος τότε η λύση είναι τα ακουστικά της Bose.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου