Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η καταραμένη κοινότητα που εξαφανίστηκε σε μια βραδιά


Ο θρύλος του χωριού Kuldhara, ο έρωτας του τοπικού βουλευτή και οι 1500 κάτοικοι που έγιναν "καπνός".Πολλοί θρύλοι ακολουθούν διάφορα χωριά ανά τον κόσμο: νεράιδες, ξωτικά, δάση που κρύβουν ένα μυστήριο. Τίποτα, όμως, δεν συγκρίνεται με το συγκεκριμένο χωριό στην Ινδία.

Ο λόγος για το Kuldhara που εν μια νυκτί πριν διακόσια χρόνια, ολόκληρη η κοινότητα εξαφανίστηκε. Κανείς δεν κατάλαβε, που πήγαν οι 1500 κάτοικοι του χωριού για τους οποίους ο θρύλος λέει ότι άφησαν πίσω τους μια κατάρα που σκόρπισε το θάνατο σε όποιον προσπάθησε να το κατοικίσει ξανά.


Σύμφωνα με όσα ακούγονται από στόμα σε στόμα, υπήρχε ένας τοπικός βουλευτής, ο Salim Singh, που ερωτεύτηκε μια κοπέλα από το χωριό και κάθε φόρα, που επισκεπτόταν την περιοχή ζητούσε να την παντρευτεί, απειλώντας τους ντόπιους που δεν του το επέτρεπαν.Οι απειλές είχαν ως αποτέλεσμα ο πατέρας του κοριτσιού, ο δήμαρχος και άλλοι δημότες να εγκαταλείψουν μαζικά τα σπίτια τους.

Πέρσι 30 άτομα διανυκτέρευσαν στο χωριό και ανέφεραν ότι είδαν σκιές να κινούνται, φωνές να ακούγονται μέσα στο σκοτάδι και παιδικά αποτυπώματα στα αυτοκίνητα. Το μυστήριο πάντως για την τύχη των 1500 κατοίκων παραμένει.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου