Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ένα παιχνίδι πορνό κρυμμένο σε έναν Mac από το 1986


Ανακαλύφτηκε από ένα χρήστη του Reddit.



Δείτε ακόμη:
Η γυναίκα πίσω από τα πρώτα εικονίδια της Apple
Γιατί τα ρολόγια της Apple δείχνουν πάντα την ώρα 10:09 στις διαφημίσεις;
Ο πρώτος Server του The Pirate Bay

Μεταξύ όλων των αβεβαιοτήτων, ένας νόμος παραμένει ανυπέρβλητος: όπου υπάρχουν υπολογιστές, ο κόσμος θα τους χρησιμοποιήσει για πορνό.

Ο χρήστης του reddit wowbobwow (και εδώ, σύνδεσμοι NSFW) μοιράστηκε ένα απροσδόκητο εύρημα. Όταν αγόρασε έναν παλιό Macintosh SE, βρήκε σε ένα φάκελο, με τίτλο "America Online", ένα παιχνίδι με τίτλο "MacPlaymate".

Το MacPlaymate δημιουργήθηκε το 1986 από τον Mike Saenz, σαν "διαδραστικό erotica για το Mac". Ο Mike Saenz έχει κάνει άλλα πράγματα στη ζωή του -έχει εικονογραφήσει κόμικς και παρήγαγε και άλλα κομμάτια λογισμικού- αλλά στη σελίδα του στη Wikipedia, το MacPlaymate εξακολουθεί να παρατίθεται ως ένα από τα βασικά του επιτεύγματα.

Στον σύνδεσμο πιο πάνω θα δείτε φωτογραφίες του παιχνιδιού που διέθετε και PANIC button (κουμπί πανικού) για να κρύβει ο χρήστης το παιχνίδι, αλλά και κάμποσους τρόπους με τους οποίους μπορούσε ο παίκτης να αλληλεπιδράσει με την MacPlaymate του.

Όταν κυκλοφόρησε το MacPlaymate, προκάλεσε μια διαμάχη. Κάποιοι το είχαν ονομάσει "MacRape" -που να δουν σήμερα τι υπάρχει στο διαδίκτυο δηλαδή...

από: atlas obscura

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου