Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η αγάπη ενός φωτογράφου για την φύση τον οδηγεί να απαθανατίσει όλα τα άκρα της Γης

Alta, Νορβηγία

Ο φωτογράφος και videographer Andrew Studer έχει ένα πάθος για τη φύση, που εξερευνά μέσω της φωτογραφίας τοπίου και ταξιδιού.



Ο Studer περνάει τον χρόνο του ταξιδεύοντας και απαθανατίζοντας τον φυσικό κόσμο σε όλο του το μεγαλείο. Τα ταξίδια του τον έχουν πάει από το Όρος Χουντ στο Όρεγκον των ΗΠΑ -όπου γεννήθηκε και ζει- μέχρι την Ισλανδία και τις Δολομιτικές Άλπεις στην Ιταλία. "Ελπίζω ότι όταν ο κόσμος βλέπει το έργο μου, να θαυμάζει τον όμορφο κόσμο στον οποίο ζούμε", λέει ο Studer. "Υπάρχουν τόσα δραματικά τοπία, απίστευτη άγρια φύση και εκπληκτικά φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν, τα οποία με εμπνέουν συνεχώς και με ωθούν να δημιουργήσω".

Εθνικό πάρκο Αψίδων, Γιούτα, ΗΠΑ

Εθνικό πάρκο ηφαιστείων της Χαβάης, ΗΠΑ

Ιμαλάια

Ο Studer δεν περιορίζει τη δημιουργικότητά του σε ένα μόνο είδος φωτογραφίας τοπίου. Από τις όμορφες νυχτερινές λήψεις και την αστροφωτογραφία έως τις αεροφωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ελικόπτερα, είναι πρόθυμος να κάνει το βήμα παραπάνω για έχει τη λήψη που κυνηγάει. Δεν είναι περίεργο ότι η επιμονή του τον έκανε υπεύθυνο για ορισμένες από τις πιο viral φωτογραφίες της ηλιακής έκλειψης του 2017.

Ισλανδία

Όρος Kirkjufell, Ισλανδία

Όρος Χουντ, Όρεγκον, ΗΠΑ

από: my modern met

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου