Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Οι επίσημες οδηγίες από το BBC για το κασκόλ του τέταρτου Doctor της ομώνυμης σειράς


Το Doctor Who είναι Βρετανική σειρά επιστημονικής φαντασίας του BBC που αφηγείται τις περιπέτειες ενός ανθρωποειδούς εξωγήινου χρονοταξιδιώτη γνωστός ως ο Δόκτωρ (The Doctor), από το 1963 που τότε η σειρά ξεκίνησε. Μαζί με μια σειρά από συντρόφους, αντιμετωπίζει εχθρούς, σώζει πολιτισμούς και ανθρώπους.



Περιλαμβάνεται στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, και ως η "πιο επιτυχημένη" σειρά επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση της εκπομπής, τις πωλήσεις DVD, βιβλίων και πολυμέσων από το iTunes. Ειδικά η αρχική κλασσική σειρά, έχει αναγνωριστεί τόσο για τις ευφάνταστες ιστορίες της, παρά το χαμηλό προϋπολογισμό ακόμη και στα ειδικά εφέ, όσο και για τη χρήση της ηλεκτρονικής μουσικής.

Όλα αυτά τα χρόνια που παίζεται η σειρά, το ρόλο του Δόκτωρ έχουν παίξει πολλοί ηθοποιοί. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Tom Baker (φωτογραφία πάνω), που έπαιξε τον τέταρτο Doctor, από το 1974 ως το 1981. Εκείνος ο Δόκτωρ λοιπόν φορούσε ένα κασκόλ, οι παλιοί ίσως και να το θυμούνται. Σύμφωνα με -ανεπιβεβαίωτες- φήμες του διαδικτύου, το έγγραφο της εικόνα είναι οι επίσημες οδηγίες του BBC για το πλέξιμο του κασκόλ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου