Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Μερικά πράγματα που βρήκα στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα: Νο 32

Athens Flying Week 2016

Ζευς - Hellenic F16 Demo Team

Στις 17-18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, για πέμπτη χρονιά, το Athens Flying Week, η Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας.



Για δύο ημέρες στήθηκε ένα ολόκληρο πάρκο που συμπεριελάμβανε, εκτός από airshow, εμπορική έκθεση, παιδικό πάρκο, εστιατόρια, χώρο αναψυχής με dj & πολλά happenings. - από

Μελίσα Πέμπερτον



Μέσα στα πλοία στον ποταμό Τάμεση


Πάνω από 1000 άνθρωποι ζουν πάνω στον Τάμεση στο Λονδίνο.



Περισσότερες φωτογραφίες εδώ


Top 10 Harley Davidson όλων των εποχών

1915 11F

2010 Dyna Wide Glide

1958 Duo-Glide

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια εταιρία μηχανών, ηλικίας 113 χρόνων, έχει ένα τεράστιο κατάλογο μοντέλων διαφόρων μεγεθών, σχημάτων και προδιαγραφών. Δείτε τα καλύτερα 10 μοντέλα της Harley-Davidson, σε έναν κατάλογο του Money Inc. - από


Οι 100 καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών με βάση το Rollling Stone


Από κωμικές σειρές μέχρι δράματα δείτε μια λίστα με τις 100 καλύτερες σειρές (πολλές προβλήθηκαν και στην Ελλάδα) όλων των εποχών όπως τις κατέταξε το Rolling Stone. - από


Κομπάρσοι σε σκηνή του Σπάρτακος


Ηθοποιοί που υποδύονται τα πτώματα σε σκηνή του Σπάρτακος και έχουν ταμπέλες με αριθμούς, έτσι ώστε ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ να τους βλέπει μεμονωμένα και να τους δίνει οδηγίες.


Η Βαγιολετούρμε στην Ιταλία των χειμώνα


Highlining 2800m in winter.'Hayley'- 90 seconds about fear. (Dir. Stian Smestad Music by Nils Frahm) from Stian Smestad on Vimeo.

Η Βαγιολετούρμε είναι έξι κορυφές στους Δολομίτες, μια οροσειρά στην βορειοδυτική Ιταλία, τμήμα των Άλπεων. Τον Αύγουστο του 2009 (33η συνεδρίαση), οι Δολομίτες ανακηρύχθηκαν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Οι Δολομίτες είναι γνωστοί για το χειμερινό σκι και την ορειβασία, την πεζοπορία και την αναρρίχηση που προσφέρουν. Η ελεύθερη αναρρίχηση υπήρξε παράδοση στους Δολομίτες από το 1887, όταν ο 17χρονος Γκέοργκ Βίνκλερ έκανε με ελεύθερη μοναχική αναρρίχηση τη Βαγιολετούρμε.


DRONESURFING



Skimboarding και wakesurfing με a Freefly ALTA 8 drone


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου