Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μπέρδεψε το φεγγάρι με ιπτάμενο δίσκο

Ένας άντρας κοίταξε τον νυχτερινό ουρανό και είδε μία διαφορετική φιγούρα. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, γιατί πίστεψε ότι ήταν ΑΤΙΑ που κατευθύνονταν στο σπίτι του

Μάλλον η όραση ενός άντρα από το Hertfordshire ήταν κάπως θολή. Όταν είδε στον νυχτερινό ουρανό ένα παράξενο αντικείμενο κάλεσε αμέσως την αστυνομία, αφού νόμισε ότι ήταν εξωγήινος. Τελικά, η περίεργη φιγούρα ήταν το φεγγάρι!

Το τηλέφωνο της αστυνομίας χτύπησε και ο κύριος άρχισε λέγοντας ότι ένα περίεργο σώμα, που δεν έκανε γνωστούς ήχους από μηχανή αεροσκάφους, πετούσε πάνω από το σπίτι του με απίστευτα φώτα και πλησίαζε όλο και πιο κοντά.

Ύστερα, όμως, από μερικά λεπτά ο ίδιος κύριος τηλεφώνησε ξανά, αυτή την φορά για να παραδεχτεί ότι είχε κάνει λάθος και ότι τελικά αυτό που έβλεπε ήταν το φεγγάρι.

Πίσω από τα κίνητρα του άγνωστου άντρα δεν κρυβόταν οποιοσδήποτε δόλος. Ωστόσο, η κλήση του αναστάτωσε σημαντικό μέρος των αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς να υπάρχει κανένας επείγον λόγος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: "Αυτό, επίσης, δείχνει τι είδους ψευδή τηλεφωνήματα δέχεται το 100, είτε ως φάρσα ή ως ανάρμοστη κλήση."

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου