Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Chime.In: Το Social Network που σε πληρώνει για να postάρεις!

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα γινόταν αν πληρωνόσασταν για κάθε post στο Facebook; Πιθανότατα αυτή τη στιγμή να ήμασταν όλοι εκατομμυριούχοι…

Και ενώ στην πραγματικότητα η Facebook είναι αυτή που έχει κερδίσει δισεκατομμύρια δολάρια από εμάς και όχι το αντίστροφο, έρχεται ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που υπόσχεται να πληρώνει τους χρήστες για τη δραστηριότητα τους!

Με την ονομασία Chime.in, το νέο κοινωνικό δίκτυο προσπαθεί να προσελκύσει τους εν δυνάμει χρήστες δίχως να υπόσχεται εύχρηστο περιβάλλον και καινοτόμες λειτουργίες, αλλά τάζοντας κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον: ζεστά μετρητά!

Ακολουθώντας το μότο “Share with Chime.in and Chime.in will share with you”, το γαλαντόμο κοινωνικό δίκτυο επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες, video, links ή κείμενο (μέχρι 2000 χαρακτήρες) και για αντάλλαγμα τους επιβραβεύει με το 50% των χρημάτων που αποκομίζει από τις διαφημίσεις στο προφίλ τους.

Με άλλα λόγια, όσο πιο δημοφιλής είσαι στο κοινωνικό δίκτυο, τόσο περισσότερα κερδίζεις. Προς το παρόν, έχουν ήδη εγγραφεί οι Disney, E! Entertainment, Universal Pictures και Bravo TV, ενώ το σίγουρο είναι ότι μόλις “μυριστούν το χρήμα” θα ακολουθήσουν σύντομα και πολλοί celebrities.

Και αν ήδη αναρωτιέστε γιατί τα Facebook και Twitter δε σας πληρώνουν για τη σκληρή δουλειά σας, σήμερα είναι η πρεμιέρα του γενναιόδωρου κοινωνικού δικτύου. Τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;

πηγή: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου