Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

13 φωτογραφίες της εβδομάδας που τελειώνει vol. 10

7 Οκτωβρίου 2011, ένα πέντε εβδομάδων λιονταράκι σε ένα ιατρικό κέντρο φροντίδας για κατοικίδια ζώα στη Βηρυτό. Το λιονταράκι σύντομα θα σταλεί σε καταφύγιο στη Νότια Αφρική. Το μικρό που το είχαν σε ένα μπαλκόνι για κατοικίδιο, το μετέφεραν λαθραία στον Λίβανο από τη Συρία.

7η Οκτωβρίου 2011, οπαδοί της Κροατίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

7 Οκτωβρίου 2011, η ισπανίδα χορεύτρια του φλαμένκο και χορογράφος María Pagés (Μαρία Παχές) κατά τη διάρκεια μιας πρόβας.

7 Οκτωβρίου 2011, ο πρόσφατα εγκαινιασμένος ουρανοξύστης του χωριού Χουαξί.

8 Οκτωβρίου 2011, πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Ολυμπιακού Σταδίου του Κιέβου, του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Euro 2012.

30 Σεπτεμβρίου 2011, ο Patrick Pendville, ιδρυτής της Animatrans, δείχνει μια μάσκα από ρητίνη που απεικονίζει το πρόσωπο ενός νεκρού οικόσιτου σκύλου στο μαγαζί του στις Βρυξέλλες. Η Animatrans διοργανώνει κηδείες για κατοικίδια ζώα και άλλα ζώα από το 1995, και τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει εξατομικεύσει ττις υπηρεσίες της. Οι ιδιΟκτωβρίουήτες, που θέλουν να έχουν κάποιο αναμνηστικό από τα κατοικίδια τους, θα μπορούν να κρατήσουν τις στάχτες τους, να ταριχεύσουν τα κατοικίδια τους ή και να φτιάξουν μάσκες από ρητίνη με το πρόσωπο τους.

11 Οκτωβρίου 2011, σταγόνες δροσιάς πάνω σε μια αράχνη νωρίς το πρωί.

11 Οκτωβρίου 2011, ένα μικρό πάντα στην Chengdu Research Base του Giant Panda Breeding στο Chengdu της Κίνας.

11 Οκτωβρίου 2011, ο καθεδρικός ναός του Βερολίνου κατά τη διάρκεια μιας πρόβας για το επερχόμενο φεστιβάλ των φώτων στο Βερολίνο. Πολλά αξιοθέατα της γερμανικής πρωτεύουσας, ανάμεσα τους λεωφόροι, πλατείες, πύργοι, ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, θα φωτίζονται κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ που διαρκεί από τις 12 έως τις 23 Οκτωβρίου.

12 Οκτωβρίου 2011, μια πανοραμική θέα του πλημμυρισμένου ναού Wat Chaiwatthanaram, μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, περίπου 80 χλμ. βόρεια της Μπανγκόκ.

13 Οκτωβρίου 2011, μέλος του στρατού της Μογγολίας προσαρμόζει τις στολές της τιμητικής φρουράς πριν την επίσημη τελετή υποδοχής της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο Ουλάν Μπατόρ.

14 Οκτωβρίου 2011, ένα μαχητικό FBC-1, γνωστό και ως Flying Leopard πέφτει στο έδαφος κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής επίδειξης στην Κίνα. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, αλλά οι μάρτυρες είπαν ότι είδαν τον πιλότο να εκτοξεύετε πριν το μαχητικό πέσει.

14 Οκτωβρίου 2011, σύννεφα πάνω από ένα ναό στην επαρχία Nonthaburi, στα περίχωρα της Μπανγκόκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου