Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τα μεγαλύτερα κλειστά water park

Όταν κάποιος ζει σε μια πόλη που βρίσκεται στην ηπειρωτική χώρα προσπαθεί να βρει τρόπους να φτάσει στη θάλασσα. Σε κάποια μέρη του κόσμου αυτό το «πρόβλημα» το έχουν λύσει με τα κλειστά water park.

Δείτε τα μεγαλύτερα κλειστά water park.


World Water Park
Είναι το μεγαλύτερο κλειστό water park της Βόρειας Αμερικής με έκταση κάτι περισσότερο από 23 στρέμματα. Τα κύματα του νερού φτάνουν και ξεπερνούν το 1,5 μέτρο ενώ η οροφή έχει ύψος 25 μέτρα. Μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 40.000 ανθρώπους ταυτόχρονα.

Kalahari Resorts Sandusky
Με έκταση 16 στρέμματα αυτό το water park βρίσκεται στο Οχάιο των ΗΠΑ, παρά το όνομα του που παραπέμπει στην Αφρική.

Tropical Islands Resort
Με έκταση κοντά στα 66 στρέμματα είναι το μεγαλύτερο πάρκο στον κόσμο και βρίσκεται στη Γερμανία. Το ύψος της οροφής είναι 107 μέτρα η οποία στέκεται χωρίς να υποστηρίζεται σε κάποιον πυλώνα.

Fallsview Indoor Water park
Βρίσκεται στους καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά. Είναι το 6ο μεγαλύτερο στον κόσμο, με έκταση 8,36 στρέμματα. Διαθέτει 6 εσωτερικές πισίνες, νεροτσουλήθρες και μια πισίνα με κύματα.

Kalahari Resorts Wisconsin Dells
Εγκαινιάστηκε το 2000 με αφρικανικό θέμα. Και αυτό στις ΗΠΑ βρίσκεται. Διαθέτει πέρα από τις πισίνες, γήπεδο γκολφ, διαφορετικές πίστες και μια αίθουσα μπόουλινγκ. Έχει έκταση 11,6 στρέμματα.

Beijing National Aquatics Center
Είναι το πάρκο που κατασκευάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και είναι γνωστό και ως Water Cube. Μετά τα αγώνες είχε προβλεφθεί να μετατραπεί σε water park. Η έκταση του είναι περίπου 12 στρέμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου