Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ίσως το πιο ψυχεδελικό σπίτι του κόσμου!


Η ζωή της Kat Wise είναι μια συλλογή από απίστευτες ιστορίες περιπετειών και παράξενων γεγονότων.



Έχει δουλέψει για τη Μητέρα Τερέζα, εκπαιδεύτηκε ως φουρνάρισσα, προσλήφθηκε από μια εξόριστη πριγκίπισσα της Βιρμανίας για να διδάξει στους πρόσφυγες πώς να φτιάχνουν Kentucky Fried Chicken, αγόρασε ένα καμένο σχολικό λεωφορείο 500 δολάρια και το έβαψε με 6.000 χρώματα, έμαθε πώς να χτυπάει τους κλέφτες στα μάτια στον Ισημερινό, όπου έζησε κάτω από ένα ενεργό ηφαίστειο, τελειοποίησε τα Ισπανικά της σαν μεταφράστρια στη ζούγκλα του Αμαζονίου, έζησε σε ένα ρυμουλκούμενο στο Broadway, διέσχισε τη Σαχάρα με ωτοστόπ και έζησε στη Μογγολία όπου κατέληξε στο συμπέρασμα πως θέλει ένα "yurt" (φορητή κατοικία που χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους νομάδες στις στέπες της Κεντρικής Ασίας).

Αλλά προς το παρών ζει σε αυτό που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί το πιο ψυχεδελικό σπίτι του κόσμου!


"Ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά, ποτέ δεν έχω συλληφθεί, ποτέ δεν δανείστηκα χρήματα ή χρεοκόπησα, ποτέ δεν έχω κάνει τατουάζ", δηλώνει η Kath.

Το 2009, η Kat και η σύντροφος της αγόρασαν ένα σπίτι σε "μια παλιοφάρμα" κοντά στο Woodstock της Νέας Υόρκης δίπλα σε μια λίμνη με χελώνες. Άρχισαν την ανακαίνιση του παραδοσιακού σπιτιού του 19ου αιώνα, μέσα και έξω. Η Kat (και τα "σπιτικά ξωτικά-ninja της) έφτιαξαν τοιχογραφίες σε κάθε εξωτερική επιφάνεια τοπυ σπιτιού, ενώ εσωτερικά πρόσθετε σιγά-σιγά "φτιάξτο-μόνος-σου" έπιπλα.


Το σπίτι ονομάστηκε "Calico", αλλά η Kat το αποκαλεί "το σπίτι ουράνιο τόξο" ή "το σπίτι που έχτισαν τα πουλόβερ", λόγω της επιχείρησης της με ρούχα στο Etsy που την βοήθησε να συγκεντρώσει χρήματα.

Μάθετε ακόμα περισσότερο στην ιστοσελίδα της Kat Wise και δείτε περισσότερες φωτογραφίας του σπιτιού πριν και μετά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου