Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τα πρώτα σχέδια εφευρέσεων που άλλαξαν τον κόσμο


Από τις κασέτες έως τη μοτοσυκλέτα και το iPodΈχετε σκεφτεί ποτέ πως λειτουργεί μία ραπτομηχανή, ένας τηλεκοντρόλ ή ακόμα και το αντικείμενο που σχεδόν καθημερινά οι περισσότεροι «παίζουν» στα δάχτυλά τους, ο υπολογιστής;
Μία ομάδα καλλιτεχνών το σκέφτηκαν και δημιούργησαν μία εξαιρετική συλλογή με τα πρώτα σχέδια των αντικειμένων που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά μας και άλλαξαν τον κόσμο.
Η εταιρεία που έχει έδρα τη Φλόριντα και εργάζονται οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες με αυτή την ιδέα ελπίζει ότι σε έναν κόσμο όπου οι εφευρέσεις γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες, οι εικόνες από τα πρώτα σχέδια των ηλεκτρονικών και όχι μόνο συσκευών θα σταθούν ως υπενθύμιση της σκέψης και ανάλυσης.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ομάδα έχει συμπεριλάβει στη συλλογή της εφευρέσεις απλές, όπως ένα τούβλο Lego αλλά και πιο πολύπλοκες, όπως το iPod και μία μηχανή Harley Davidson.
Παράλληλα, στη σειρά των σχεδιαγραμμάτων περιλαμβάνονται εφευρέσεις, όπως το πιστόλι, η πρώτη ιπτάμενη μηχανή, η πρώτη ραπτομηχανή και ο κύβος του Ρούμπικ.

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου