Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Μια ιστορία σατανισμού, σεξουαλικών οργίων και σφαγής

Το εξωτερικό του αρχοντικού την εποχή των φόνων

Μαζί με τον εραστή του, πήραν όλα τα υπάρχοντά τους και 12.000 δόσεις LSD και πήγαν να ζήσουν στο κάστρο του σατανισμού και του σεξ, το Corpsewood Manor. Η ιστορία τους κατέληξε σε ένα λουτρό αίματος.



Ο Δρ. Charles Scudder προέρχονταν από πλούσια οικογένεια και εργαζόταν ως καθηγητής φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Loyola του Σικάγο -μια "καλή δουλειά" όπως έλεγε ο ίδιος. Τελικά, κουρασμένος από την ζωή στην πόλη -όντας "ευφυέστατος", "αψεγάδιαστος" και "με ήρεμη ομιλία αλλά με αυτοπεποίθηση", όπως τον περιέγραφαν- έφυγε από το Σικάγο το 1976 για να ψάξει την απλή ζωή. Όπως το έθετε ο ίδιος, ο Scudder ποθούσε να γλυτώσει από "τους φόρους, τους λογαριασμούς και το συναίσθημα βλέποντας την παλιά γειτονιά μου να αποσυντίθεται σε ένα αστικό γκέτο". Έτσι, ο 50χρονος επέλεξε ένα απομακρυσμένο σημείο στα δάση της βόρειας Τζόρτζια για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Αφού άφησε πίσω του τα περισσότερα υπάρχοντά του, έφυγε με τον εραστή, τον Joe Odom, και πήγαν να φτιάξουν μια νέα, χειροποίητη κατοικία μέσα στο δάσος. Όπως είπε ο ίδιος, "Μέσα σε δύο χρόνια κατοικούσαμε σε ένα κομψό, μίνι κάστρο". Το αποκάλεσαν Corpsewood Manor, από τα έντονα, γυμνά δέντρα του φθινοπώρου που υπήρχαν διάσπαρτα στη περιοχή. Για να ολοκληρώσουν την έπαυλη, οι δύο τους πρόσθεσαν ένα τριώροφο "κοτέτσι". Ο πρώτος όροφος ήταν για τα πουλερικά και την αποθήκευση τροφίμων, ο δεύτερος για τις κονσέρβες και την πορνογραφική συλλογή του ζευγαριού και ο τρίτος ήταν το "ροζ δωμάτιο" τους, η "αίθουσα αναψυχής" τους, όπως την αποκαλούσαν.

Όμως, η ομοφυλοφιλία δεν ήταν το μόνο μυστικό του Scudder. Ήταν και επίσημο μέλος της θρησκευτικής οργάνωσης "Εκκλησία του Σατανά".

Το Corpsewood Manor

Μέρος του εξωτερικού του Corpsewood Manor, όπως ήταν την εποχή των δολοφονιών

Όπως αποδεικνύεται, υπήρχαν πολλά παραπάνω στον ήρεμο, μυστικό σατανιστή Δρ..

Ακόμη και στο Loyola, η δουλειά του Scudder δεν ήταν η τυπική ενός ακαδημαϊκού. Για παράδειγμα, πραγματοποιούσε πειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση, με φάρμακα όπως το LSD. Εν τω μεταξύ, έκανε διάφορα, όπως το να βάφει τα μαλλιά τπυ ροζ και είχε έναν πίθηκο για κατοικίδιο. Όταν δε, έφυγε από το Loyola, πήρε μερικά αναμνηστικά μαζί του μεταξύ των οποίων δύο ανθρώπινα κρανία και 12.000 δόσεις LSD.

Πλέον, ο Scudder ήταν ελεύθερος να εκφράσει τον σατανισμό του στο Corpsewood Manor.

Οι Charles Scudder και Joey Odom, με τον Beelzebub - πηγή

Αυτό το "ιερό" μέσα στο δάσος φυλάσσονταν από δύο μαστίφ, τον Beelzebub και τον Arsinath (το ένα από τον δαίμονα και το άλλο από τον χαρακτήρα του Λάβκραφτ). Ο τοπικός θρύλος αναφέρει επίσης ότι το ζευγάρι κάλεσε έναν πραγματικό δαίμονα για να βοηθάει τα σκυλιά στη φύλαξη του σπίτι. Οι Scudder και Odom διακόσμησαν το Corpsewood Manor με διάφορα γοτθικά σύνεργα, συμπεριλαμβανομένων των κρανίων που είχε πάρει ο Scudder και ένα ροζ γκαργκόιλ που είχε φέρει από το παλιό του αρχοντικό. Ο ίδιος ο Scudder σκέφτηκε το Corpsewood Manor σαν "μαυσωλείο, έναν τάφο που απαιτεί φροντίδα, καθαρισμό και ατελείωτες δαπανηρές επισκευές". Επίσης, τοποθέτησε ένα βιτρό διακοσμημένο με τον Μπαφομέτ, μια σημαντική φιγούρα στην Εκκλησία του Σατανά.

Ο Scudder, όπως και άλλα μέλη της Εκκλησίας του Σατανά, δεν λάτρευαν τον Σατανά, αλλά αντιθέτως ήταν άθεοι που επέλεξαν να γιορτάζουν την βάση, τις κοσμικές απολαύσεις που αισθανόταν, αυτός και άλλα μέλη της εκκλησίας, ότι είχαν απαγορευτεί στους ανθρώπους από τις Αβρααμικές θρησκείες. Και αυτό ακριβώς έκαναν. Ο Scudder και ο Odom καλούσαν κόσμο για σεξουαλικά όργια στο "ροζ δωμάτιο", που ήταν όντως βαμμένο ροζ, ήταν γεμάτο με στρώματα, κεριά, μαστίγια, αλυσίδες, πορνογραφικό υλικό, και διέθετε ακόμη και ημερολόγιο, όπου οι καλεσμένοι έγραφαν τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.

Όμως, παρόλο που όλα αυτά φαίνεται ότι ήταν συναινετικά, τα όργια στο ροζ δωμάτιο είναι ο λόγος που το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου του 1982, το Corpsewood Manor μετατράπηκε σε ένα αιματοβαμμένο σκηνικό.

Οι φόνοι


Οι Scudder και Odom ενθάρρυναν τους καλεσμένους τους να απολαύσουν το οποιαδήποτε καπρίτσιο τους μέσα σε μια θολούρα σεξ και ναρκωτικών. Όμως, εκ των πραγμάτων κάτι τέτοιο θα κατέρρεε και τελικά έφτασαν σε ένα πολύ πιο αιματηρό τέλος απ' ό,τι θα φανταζόταν κανείς.

Η σκηνή του εγκλήματος στο υπνοδωμάτιο στο Corpsewood

Ανάμεσα στους ντόπιους καλεσμένους βρισκόταν και ο 17χρονος Kenneth Avery Brock και ο συγκάτοικός του, ο 30χρονος Samuel Tony West. Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και ποικίλουν, αλλά όπως αναφέρει στο "The Corpsewood Manor Murders in North Georgia" η Amy Petulla, ο Brock είχε πολλές συνευρέσεις με τον Scudder στο Corpsewood, και τελικά, ο Brock έφερε μαζί του τον West για το ίδιο -ή τουλάχιστον, τα τζάμπα ποτά και τα ναρκωτικά. Όμως, ο West όχι μόνο αντιστάθηκε σθεναρά σε κάθε είδους ομοφυλοφιλική συνεύρεση, αλλά έπεισε τον Brock ότι ο Scudder τον εκμεταλλεύτηκε. Και πάλι όμως, δεν είναι ξεκάθαρο αν όντως είχαν εκμεταλλευτεί τον Brock. Όπως και να έχει, ο Brock και ο West αποφάσισαν να πάνε στο Corpsewood και να ληστέψουν τους δύο άντρες.

Οι Brock και West, μαζί με δυο έφηβους, τους Joey Wells και Teresa Hudgins, πήγαν στο Corpsewood Manor στις 12 Δεκεμβρίου του 1982, με όπλα. Τα πράγματα όμως δεν ξεκίνησαν βίαια. Αρχικά, οι τέσσερις καλεσμένοι ενεργούσαν σαν να ήταν εκεί για να διασκεδάσουν και αποδέχτηκαν την προσφορά του Scudder για σπιτικό κρασί καθώς και για ένα ισχυρό μείγμα από χημικές ουσίες. Κάποια στιγμή, και ενώ το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ήταν άφθονα, ο Brock έπιασε δουλειά, φέρνοντας ένα τουφέκι από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον Odom και τα δύο σκυλιά. Αμέσως μετά, ο Brock και ο West έδειξαν στον Scudder το αιματοκύλισμα και έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να τον αναγκάσουν να τους δώσει όλα τα χρήματα που είχαν στο σπίτι.

Η σκηνή του εγκλήματος στο υπνοδωμάτιο στο Corpsewood - πηγή

Αυτό που δεν είχαν καταλάβει οι δύο τους ήταν ότι δεν υπήρχαν τιμαλφή. Όταν τελικά το αποδέχτηκαν, πυροβόλησαν τον Scudder πέντε φορές στο κεφάλι, πήραν ότι αντικείμενο αξίας βρήκαν τριγύρω και χάθηκαν. Πήγαν μέχρι το Μισισίπι, όπου σκότωσαν κάποιον Kirby Phelps εξαιτίας μιας ληστείας που δεν πήγε καλά στις 15 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, ίσως μετανιωμένος, ο Brock γύρισε στην Τζόρτζια και παραδόθηκε στην αστυνομία στις 20 Δεκεμβρίου. Ο West έκανε το ίδιο στο Τενεσί στις 25 Δεκεμβρίου.

Ο West κρίθηκε ένοχος για δύο δολοφονίες και καταδικάστηκε σε θάνατο, ενώ ο Brock δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε τρις ισόβια.

από: ati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου