Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

10 φωτογραφίες της εβδομάδας που τελειώνει vol. 9

1 Οκτωβρίου 2011, μια άποψη του Rock in Rio Music Festival στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

1 Οκτωβρίου 2011, Κινέζοι καλλιτέχνες μιας μειονότητας μεταφέρουν καλάθια στις πλάτες τους, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού έργου.

2 Οκτωβρίου 2011, πρωινό μάθημα γιόγκα στην ινδική πόλη Chandigarh.

1 Οκτωβρίου 2011, η 64χρονη Ushaben Dave, φοράει ένα μεταλλικό σκελετό αποτελούμενο από 1.151 λάμπες πετρελαίου και προσεύχεται κατά τη διάρκεια ενός τελετουργικού γνωστό ως Aarti στο φεστιβάλ Navratri στην δυτική ινδική πόλη Ahmedabad. Το φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της ινδουιστικής θεάς Durga, γιορτάζεται σε διάστημα 9 ημερών. Στην ινδουιστική μυθολογία, η Durga συμβολίζει τη δύναμη και το θρίαμβο του καλού εναντίον του κακού.

3 Οκτωβρίου 2011, οι Γαλαξίες Galaxies (γνωστοί ως NGC 4038 και 4039) εμφανίζονται σε αυτή την φωτογραφία που τραβήχτηκε από την παραβολική κεραία του ALMA που βρίσκεται στην έρημο Ατακάμα, περίπου 1.730 χλμ βόρεια του Σαντιάγο και 5.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

5 Οκτωβρίου 2011, μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες του σχεδιαστή Marc Jacobs, από την κολεξιόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton, κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week.

5 Οκτωβρίου 2011, από τις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Πλατεία Συντάγματος.

5 Οκτωβρίου 2011, από τις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Πλατεία Συντάγματος.

5 Οκτωβρίου 2011, από τις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Πλατεία Συντάγματος. Ένας αστυνομικός γρονθοκοπεί την φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη.

5 Οκτωβρίου 2011, Μαλαισιανοί κινεζικής προέλευσης περπατάνε σε αναμμένα κάρβουνα κατά τη διάρκεια του κινέζικου Nine Emperor Gods Festival στην Κουάλα Λουμπούρ. Το Φεστιβάλ καλωσορίζει τους θεούς που ζουν στα αστέρια υπό τη βασιλεία της Thien Hou ή Βασίλισσας των Ουρανών, που φέρνει καλή τύχη, μακροζωία και καλή υγεία. Μερικοί πιστοί μένουν στο ναό κατά τη διάρκεια της 9μερης ταοϊστικής γιορτής, αρχής γενομένης από την παραμονή του ένατου σεληνιακού μήνα του κινεζικού ημερολογίου, τρώγοντας χορτοφαγικά γεύματα και απαγγέλλοντας συνεχώς προσευχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου