Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

10 απίστευτες συσκευές για καπνιστές


 
Όταν το κάπνισμα ήταν τρόπος ζωής και προβάλλονταν παντού! Ακόμα και από τον Άγιο Βασίλη ή από γιατρούς!
 
 

Παλιά συλλεκτικά κουτιά τσιγάρων vol 1 , vol 2 , vol 3


Απρίλιος 1932 - Καπέλο-ταμπακιέρα (φωτογραφία στην αρχή)
 
Ένα καπέλο με θήκες για είκοσι τσιγάρα, έχει ανακηρυχθεί από τους στυλίστες ως η τελευταία λέξη της μόδας. Φορώντας το καπέλο, που φαίνεται στη φωτογραφία, οι κυρίες δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνουν στην τσάντα για τα τσιγάρα τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να απλώσει το χέρι της και να πιάσει ένα.

Τα τσιγάρα είναι έτσι τοποθετημένα ώστε να μοιάζουν σαν στολίδια στο καπέλο. Οι θήκες είναι άκαμπτες για να μην σπάνε τα τσιγάρα.


Ιανουάριος 1938 - Θήκη τσιγάρων για γυμνιστές

Είναι κάποιος καπνιστής και γυμνιστής... Που να βάλει τα τσιγάρα του; Άραγε πριν την συσκευή που τα έβαζαν;


Αν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα του που να έχετε τα τσιγάρα και δεν υπάρχουν τσέπες, κάποιος εκπρόσωπος σε ένα συνέδριο γυμνιστών επινόησε την συσκευή στη φωτογραφία. Η δερμάτινη θήκη δένεται στο πόδι με ελαστικό επίδεσμο.


Νοέμβριος 1931 - Θήκη για δυο τσιγάρα


Δεν ξέρουμε αν ήταν ιδέα των καπνοβιομηχανιών αλλά θα ήταν μια καλή ιδέα αν έδιναν μια τέτοια συσκευή σε κάθε καπνιστή. Σκεφτείτε πόσο θα αυξάνονταν οι πωλήσεις τσιγάρων αν κάθε καπνιστής κάπνιζε δυο τσιγάρα ταυτόχρονα!


Σεπτέμβριος 1939 - Δεν πάει ο καπνός στα μάτια


Θέλοντας να διαβάσετε την εφημερίδα του χωρίς τα ενοχλητικά σύννεφα του καπνού να μπαίνουν στα μάτια του, ένας Άγγλος ανακάλυψε μια ευέλικτη θήκη για να στηρίζει το τσιγάρο του με ασυνήθιστο μήκος. Όχι μόνο δεν πάει ο καπνός στα μάτια αλλά δεν μπαίνουν και τα στελέχη του καπνού στο στόμα.


Αύγουστος 1945 - Παραπάνω τσιγάρα


Αντί να πετάτε τις γόπες, κρατήστε τες. Μπορείτε να κάνετε ακόμη ένα τσιγάρο από τρία, ή εννιά από ένα ολόκληρο πακέτο! Αφού καθαρίσετε τη στάχτη (1) κόψετε τα καμμένα άκρα της γόπας (2) και τοποθετήσετε τρία σε ένα τσιγαρόχαρτο (3). Στρίψτε το σαν οποιοδήποτε άλλο (4). Η φωτογραφία No. 5 δείχνει το κέρδος από ένα ολόκληρο πακέτο -σχεδόν 50% έξτρα συν μια επιπλέον γόπα. Αυτή μπορείτε να την πετάξετε.


Φεβρουάριος 1930 - Ασύρματος αναπτήρας


Ένας νέος αναπτήρας που συνδέεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου, πιέζεται μέχρις ότου εμφανίζεται κόκκινη λάμψη και μπορεί να αφαιρεθεί.


Φεβρουάριος 1940 - Καπνίζει χωρίς να λάμπει


Μια αυτοσχέδια αλουμινένια ασπίδα με τρύπες επιτρέπει σ' αυτόν τον Άγγλο που δουλεύει στο ύπαιθρο να απολαμβάνει το τσιγάρο του και να υπακούει στην προειδοποίηση "Σβήστε τα Φώτα".


Αύγουστος 1931 - Όχι πια βρεγμένα τσιγάρα


Πολλές είναι οι συσκευές που διαβεβαιώνουν για στεγνά τσιγάρα, αλλά ένας κλόουν σε ένα τσίρκο στην Αγγλία έλυσε το πρόβλημα. Μια ομπρέλα πάνω από το τσιγάρο εμποδίζει το νερό και μια τάπα αποστραγγίζει την υπερβολική υγρασία.


Ιούνιος 1950 - Τασάκι σε τσιγάρο


Οι καπνιστές μπορούν να επισυνάψουν ένα νέο τασάκι τέφρας στα τσιγάρα τους. Το τασάκι είναι ένας σωλήνας με σήτα από ανοξείδωτο χάλυβα και πώμα στο ένα άκρο. Ο καπνιστής ανοίγει το καπάκι, περνάει το τσιγάρο από το σωλήνα, το ανάβει και μετά το τραβάει μέχρι το τέλος να είναι μέσα στο σωλήνα. Όταν κλείνει το καπάκι η σήτα κρατάει όλη τη στάχτη. Όσο το τσιγάρο κονταίνει πιέζεται πιο πολύ μέσα στο σωλήνα. Το τσιγάρο μπορεί να τοποθετηθεί και κάθετα χωρίς τον κίνδυνο να καταστραφεί κάτι.


Ιανουάριος 1965 - Τσιγαρόκουτο "Πέθανε"


Ένα τέλειο δώρο
Για όποιον "πεθαίνει" για ένα τσιγάρο, αυτό το 3-3/4″x1″x1-1/2″ μεταλλικό, στο χρώμα του χαλκού φέρετρο είναι αντίγραφο κανονικού... Προσέξτε - οι φίλοι σας θα το ερωτευτούν. Οπότε αγοράστε πολλά για δώρα.


Bonus

Μάρτιος 1946 - Οι περισσότεροι γιατροί καπνίζουν Camel από οποιαδήποτε άλλη μάρκα τσιγάρων!


Ρωτήθηκαν 113.597 γιατροί!

Σύμφωνα με την Εθνική έρευνα:

Οι περισσότεροι γιατροί καπνίζουν Camel από οποιαδήποτε άλλη μάρκα τσιγάρων!

Δεν είναι απλός ισχυρισμός. Είναι γεγονός. Βασίζεται στις δηλώσεις των ίδιων των γιατρών σε τρεις γνωστούς ανεξάρτητους οργανισμούς ερευνών.

Η ερώτηση ήταν πολύ απλή. Μια που εσύ ... ο κάθε καπνιστής ... μπορεί να ρωτήσει ένα γιατρό: "Τι μάρκα καπνίζεις, γιατρέ;"

Στην τελική, και οι γιατροί είναι άνθρωποι. Σαν εσένα, καπνίζουν για απόλαυση. Η γεύση τους, σαν τη δική σου, απολαμβάνει την γεύση των τσιγάρων. Και οι δικοί τους λαιμοί εκτιμούν μια καλή γλύκα.

Και οι περισσότεροι γιατροί ονομάζουν τα Camel από οποιοδήποτε άλλη μάρκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου