Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Μικροσκοπικά, χειροποίητα δεντρόσπιτα μέσα σε μπονσάι


Ο Dave Creek ήταν ο κύριος σχεδιαστής χαρακτήρων της σειράς κινουμένων σχεδίων Bob's Burgers που προβάλλεται στο Fox. Δυστυχώς, στις 7 Ιανουαρίου, ο 42χρονος Dave πέθανε από τραύματα λόγω ενός ατυχήματος με αλεξίπτωτο.
 
 
 
Ο Dave, εκτός από σχεδιαστής είχε εξαιρετικό ταλέντο στη δημιουργία χειροποίητων σπιτιών σε μπονσάι.
 

Τα έργα του ήταν μικροσκοπικά σπίτια με σκάλες, μπαλκόνια και σκαλοπάτια, αρχιτεκτονικά θαύματα μινιατούρες, και συμπληρώνουν τη γεωμετρία των δέντρων μπονσάι. Τα έργα του μιλούν για την τεράστια υπομονή του, το μάτι του για τη λεπτομέρεια και το πάθος για τη δημιουργικότητα.
 


Αφού αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Τεχνών της Καλιφόρνιας, ο Dave εργάστηκε ως animator. Το 2011, έγινε μέλος της αρχικής ομάδας της σειράς Bob's Burger και ήταν εκεί από την αρχή. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, το ταλέντο του Dave συνέβαλε στα Central Park (επίσης συν-δημιουργός των Bouchard), Brickleberry, Happiness Is a Warm Blanket και Charlie Brown.
 


Εκτός από το έργο του στα κινούμενα σχέδια, ο Creek ήταν γνωστός ως ένας ενθουσιώδης ξυλουργός και κατασκευαστής μικροσκοπικών δεντρόσπιτων.
 
 

Ήταν όμως και περιπετειώδης. Το skydiving ήταν ένα από τα πάθη του και έκανε συχνά άλματα από τα οποία μοιραζόταν φωτογραφίες.
 


από: bored panda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου