Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ένα "διαστημικό" όνομα

ΗAMAD... έβαλε να σκαλίσουν το όνομά του στην άμμο του νησιού Αλ Φουταϊσί με τόσο μεγάλα γράμματα ώστε να είναι ορατό από το Διάστημα!

Αυτή είναι η νέα τελευταία τρέλα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχο σεΐχη του Αμπου Ντάμπι, Χαμάντ Μπιν Χαμντάν Αλ Ναχιάν.

Ο κάθε λατινικός χαρακτήρας του ονόματος HAMAD φτάνει το 1 χιλιόμετρο ύψος, ενώ το συνολικό μήκος της λέξης αγγίζει τα 3,5 χιλιόμετρα!

Ήταν όμως και προνοητικός για να σβηστεί από το κύμα, το όνομά του προστατεύεται από ειδικά κανάλια. H θάλασσα εισχωρεί στα δυόμισι πρώτα γράμματα και τα υπόλοιπα είναι παραγεμισμένα με ειδικό υλικό.

Έως τώρα δεν έχει διαρρεύσει το πόσο κόστισε το έργο του 63χρονου σεΐχη του Κόλπου, που διαθέτει ατομική περιουσία 14 δισ. δολάρια.

Ο Χαμάντ Μπιν Χαμντάν έχει στην κατοχή του 200 αυτοκίνητα (ανάμεσά τους επτά Μερσεντές 500 στα χρώματα του ουράνιου τόξου) τα οποία παρκάρει σε μια γιγάντια πυραμίδα.






Πρόσφατα παρέλαβε ένα γιγάντιο τροχόσπιτο σε σχήμα υδρογείου σφαίρας, που έχει ακριβώς το 1 εκατομμυριοστό του μεγέθους της Γης.


πηγή κειμένου: news247.gr

Σχόλιο: Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης

1 σχόλιο:

  1. τι ωφελεί τον άνθρωπον εαν κερδισει τον κόσμον όλον και απωλέσει την ψυχήν αυτού; Πιό εύκολα περνά ένα καραβόσκινο σε μια βελόνα παρά ένας πλούσιος στην στενή πύλη της Βασιλείας του Θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή