Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

10 μυστηριώδης τοποθεσίες στο Google Maps


Το Google Maps είναι μια καλή πηγή για να κάνει κανείς μια εικονική περιήγηση. Αλλά μπορεί να βρει και πολλά παράξενα μέρη, από ναυάγια μέχρι και φυλακές που έχουν υποστεί Photoshop.

Ένα μεγάλο μέρος της Βόρειας Κορέας δεν είναι ορατό στο Google Maps, εκτός από την Πιονγιάνγκ. Κάνοντας κανείς ζουμ στο έδαφος της Βόρειας Κορέας θα δει μόνο βραχώδες έδαφος, ακόμα και εκεί που υπάρχουν πόλεις.

Μια άλλη πολύ παράξενη τοποθεσία βρίσκεται στη Ρωσία. Το μέρος έχει γίνει θολό. Το πιο κοντινό μέρος είναι η κλειστή πόλη Egvekinot, η οποία βρίσκεται κοντά στην Αλάσκα απέναντι από τον Βερίγγειο πορθμό.




Badlands Guardian (εικόνα πάνω)
Αυτός ο φυσικός σχηματισμός στην Αλμπέρτα του Καναδά είναι γνωστός ως Badlands Guardian και μοιάζει με ιθαγενή Αμερικάνο.


Firefox Crop Circle


Το Firefox crop circle βρίσκεται στο Όρεγκον και δημιουργήθηκε από την ομάδα Linux Users του πανεπιστημίου του Όρεγκον το 2006 για τα 50 εκατομμύρια download του browser.


Ναυάγιο


Βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα.


Φυλακή στο Δουβλίνο


Η φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Portlaoise της Ιρλανδίας, μοιάζει σαν να έχει επεξεργαστεί με Photoshop.


Σχηματισμός στην Area 52


Αυτός ο περίεργος σχηματισμός βρίσκεται στο Tonopah Test Range στη Νεβάδα, γνωστό και σαν Area 52. Η περιοχή ανήκει στο Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και είναι στρατιωτική περιοχή.


Το αεροπλάνο-ουράνιο τόξο


Το αεροπλάνο πετούσε πάνω από το Rock Hill στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.


Μυστηριώδες ρωσική τοποθεσία


Αυτή η περιοχή στη Ρωσία είναι θολή.


Σύμβολο από Μεξικάνικο καρτέλ των ναρκωτικών


Το γράμμα "Z" βρίσκεται στην έρημο Coahuila του Μεξικό. Είναι το σύμβολο των "Los Zetas", ενός Μεξικάνικου ναρκωτικών, αλλά πλέον δεν είναι πολύ ευδιάκριτο.


Α.Τ.Ι.Α. στη Γη;


Αυτό το κτήριο μοιάζει σαν να έχει προσγειωθεί κάποιο ΑΤΙΑ στην οροφή του. Είναι το κτήριο Inkpot στην Ολλανδία και σχεδιάστηκε ώστε να δίνει αυτήν την εντύπωση. Το UFO προστέθηκε για μια έκθεση και δεν αφαιρέθηκε ποτέ.


Wanker


Στα ελληνικά σημαίνει "αυτός που αυνανίζεται", αλλά έχει πάρει και στα αγγλικά την γνωστή έννοια του "μαλάκα". Βρίσκεται στην αυλή ενός σπιτιού στα προάστια της πόλης Nawton στη Νέα Ζηλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου