Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ένας φωτογράφος που καλύπτει τις φωτιές στην Καλιφόρνια


Όσο οι ξηρές και θυελλώδεις συνθήκες προκαλούν καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να καλύψουν αυτό που συμβαίνει και να γίνουν "τα μάτια του κόσμου".



Η πιο πάνω -εκπληκτική- φωτογραφία είναι του φωτογράφου Noah Berger και δείχνει τον φωτογράφο Justin Sullivan καλυμμένο από σπίθες ενώ καλύπτει την καταστροφική Camp Fire στο Paradise της Καλιφόρνια.

Η συνεχιζόμενη Camp Fire είναι η πιο θανατηφόρα και πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνιας. Από την έναρξή της, στις 8 Νοεμβρίου, έχει προκαλέσει τουλάχιστον 71 θανάτους, ενώ έχουν γίνει στάχτη σχεδόν 10.000 σπίτια και άλλα κτίρια και 550.000 στρέμματα γης. Μέχρι το τέλος της πρώτης ημέρας, ουσιαστικά, κατέστρεψε την πόλη του Paradise, η οποία είχε πληθυσμό πάνω από 26.000 κατοίκους.

Ο Berger και ο Sullivan κάλυπταν τη φωτιά μαζί. Ο Berger τράβηξε την παραπάνω φωτογραφία όταν ο Sullivan, ένας φωτορεπόρτερ για την Getty Images, έπεσε κάτω για να φωτογραφίσει ένα κατάστημα που καιγόταν. Η φωτογραφία που τράβηξε ο Sullivan είναι αυτή που ακολουθεί.


από: petapixel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου