Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Όταν η Σοφία Λόρεν κοιτούσε έκπληκτη το στήθος της Τζέιν Μάνσφιλντ!


Μέχρι το 1957, όταν και τραβήχτηκαν οι παραπάνω φωτογραφίες, η σταρ του Χόλιγουντ Τζέιν Μάνσφιλντ (Jayne Mansfield) είχε ήδη πολύ αρνητική δημοσιότητα εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων επιτυχών προσπαθειών της να εκθέσει τα στήθη της δημοσίως "κατά λάθος". Το στήθος της είχε αλλάξει μέγεθος εξαιτίας των θηλασμών των πέντε παιδιών της. Είχε ξεκινήσει από μέγεθος 40D και κατέληξε με 46DD.
 
 


Τον Απρίλιο του 1957, στο Χόλιγουντ γινόταν μια δεξίωση προς τιμή την Σοφίας Λόρεν. Η Μάνσφιλντ προσπάθησε να τραβήξει τα φώτα από την Ιταλίδα σταρ, και πάλι με τη βοήθεια του στήθους της. Φωτογραφίες της συνάντησης δημοσιεύθηκαν σε όλο τον κόσμο. Η πιο διάσημη φωτογραφία (του Delmar Watson) δείχνει τη Λόρεν να κοιτάει με έκπληξη την Αμερικανίδα ηθοποιό η οποία, βρισκόταν ανάμεσα στη Λόρεν και τον Clifton Webb, είχε γείρει τόσο πάνω στο τραπέζι που το στήθος είχε βγει από το ντεκολτέ της και είχε φανεί μια θηλή!


Την επόμενη μέρα, τα ΜΜΕ χαρακτήρισαν το γεγονός σαν "Battle of the Bulge" (η Μάχη των Αρδεννών. Η λέξη bulge σημαίνει κάτι που εξέχει, εξόγκωμα, φούσκωμα, πρήξιμο).


Ενημέρωση Απρίλιος 2014

Και σε έγχρωμη εκδοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου