Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ένα σπίτι φτιαγμένο από κούπες


Μια καμπίνα πλήρως καλυμμένη με κούπες του καφέ, όπου οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να αφήσουν μια δική τους -αν μπορέσουν να βρουν κάποιο άδειο καρφί!



Δείτε ακόμη:
Ένα σπίτι φτιαγμένο από εφημερίδες
Ένα σαλέ της δεκαετίας του 1960 σε σχήμα... UFO
Το παλαιότερο σε λειτουργία πλανητάριο του κόσμου
Γαλλικοί περιστεριώνες: Παλάτια για περιστέρια!
Το ιαπωνικό χωριό με τις κούκλες

Το House of Mugs, γνωστό και ως Collettsville Cup House, είναι κάτι που δημιουργήθηκε με καρφιά και κούπες.


Στο τέλος μιας άστρωτης επαρχιακής οδού στην πόλη Collettsville της Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ βρίσκεται μια άνετη καμπίνα καλυμμένη πλήρως με κούπες του καφέ. Οι ιδιοκτήτες της, Avery και Doris Sisk, την δημιούργησαν σχεδόν τυχαία.


Ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια με ένα κιβώτιο που περιείχε 15 κούπες και το οποίο αγόρασαν σε μια υπαίθρια αγορά. Εκείνη την εποχή, τους φάνηκε καλή ιδέα διακόσμησης, οπότε κρέμασαν τις κούπες. Με το πέρασμα του χρόνου, όλο και περισσότερες κούπες προστέθηκαν και πλέον, μετά από τουλάχιστον 20.000 κούπες, η καμπίνα έγινε ένας δημοφιλής προορισμός. Δεν είναι όμως μόνο η καμπίνα καλυμμένη με κούπες αλλά και ο φράχτης και η είσοδος.


Οι Sisk είναι καλλιτέχνες αλλά και συλλέκτες, και χαίρονται να δείχνουν το σπίτι τους. Όποιος τους επισκέπτεται, θα του δείξουν συλλογές με κούκλες και αναμνηστικά της αστυνομίας. Αυτό που τραβάει όμως τους επισκέπτες είναι οι κούπες. Οι περισσότερες έχουν συλλεχθεί από τους ίδιους τους Sisk. Πολλές όμως προστέθηκαν και από τουρίστες που σταμάτησαν στη καμπίνα, κάτι που αρέσει στους Sisk. Αν μπορεί κανείς να βρει κανένα κενό καρφί, μπορεί να αφήσει και τη δική του κούπα.

από: atlas obscura

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου