Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Βιβλίο επισκεπτών


Αποφάσισα να φτιάξω αυτό το θέμα, γιατί μου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους. Από το απλό "καλημέρα" στο δρόμο με κάποιον περαστικό, μέχρι να καθίσω να ακούσω μια ιστορία ενός ηλικιωμένου σε κάποιο καφενείο ή να ανταλλάξω απόψεις ακόμα και με αγνώστους. Πιστεύω πως η επικοινωνία είναι κάτι σημαντικό, είναι κάτι που μας φέρνει πιο κοντά. Σήμερα, με την τόση τεχνολογία, τα smartphone και το facebook και τα άλλα "κοινωνικά" δίκτυα, η απλή, ανθρώπινη επικοινωνία λείπει.

Αυτός είναι λοιπόν και ο σκοπός αυτού θέματος. Όποιος θέλει, φίλος του ιστολογίου -επώνυμος ή και ανώνυμος-, ένας απλός "περαστικός" από εδώ, φίλος της σελίδας στο facebook, το google+ και το twitter, να έρθει και να πει ένα "καλημέρα", μια είδηση που θα ήθελε να σχολιάσει και να ανταλλάξει απόψεις με άλλους ή να σχολιάσει κάτι για το Ξωτικό, αφιερώστε ένα τραγούδι και βάλτε ένα video... Ότι τέλος πάντων θέλει ο καθένας.

9 σχόλια:

  1. Kαταπληκτική ιδέα .Εδώ θα βγάζουμε τα απωθημένα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, Δελφινάκι!
      Θες να κανείς μια αφιέρωση, κάν' την εδώ. Θες να σχολιάσεις κάτι που είδες; Κάντ' εδώ. Θες να πεις ένα απλό καλημέρα σε όλους; Γράψε ότι θέλεις!

      Διαγραφή
  3. Να μ' αγαπάς - Τρίφωνο

    http://www.youtube.com/watch?v=O4OAormvM8c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα,πολυ ωραια θεματα βαζεις στην ιστοσελιδα σου.Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Ευχαριστώ πολύ! Θα σταματήσω λίγο να ενημερώνω το ιστολόγιο, αλλά ελπίζω να διαβάζετε τα παλιότερα θέματα μέχρι να αρχίσω πάλι.

      Διαγραφή