Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οδηγίες για τα ραντεβού σας από το… 1938!

«Ποτέ να μη μοιάζετε σα να βαριέστε –ούτε και αν όντως βαριέστε. Αν πρέπει να μασήσετε τσίχλα (πράγμα που δεν συνίσταται) κάντε το σιωπηλά, με το στόμα κλειστό».

Αν νομίζατε ότι μόνο οι Ελληνίδες γιαγιάδες έδιναν συμβουλές του τύπου «να μη σε δει να τρως» για τα πρώτα μας ραντεβού, μια ματιά σε αυτό το απολαυστικό –όσο και σεξιστικό–Photo Gallery από την Αμερική του 1938, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε.

Σε αυτό τον οδηγό ραντεβού για ελεύθερα κορίτσια περιλαμβάνονται τα πάντα: Από το πόση ώρα επιτρέπεται να περιμένει ο συνοδός που θα έρθει να σε πάρει από το σπίτι (καθόλου) μέχρι το τι μπορείς να συζητήσεις (ό,τι θέλει εκείνος) και πόσες πιθανότητες έχεις να σε ξαναπάρει τηλέφωνο αν σε δει να μιλάς με οποιονδήποτε άλλο, του σερβιτόρου περιλαμβανομένου (καμία).

Μην πίνετε πολύ, καθότι ένας άνδρας περιμένει να είσθε αξιοπρεπής όλο το βράδυ. Το ποτό μπορεί να κάνει μερικά κορίτσια να φαίνονται έξυπνα, αλλά τα περισσότερα γίνονται ανόητα.

Να ντύνεστε στο μπουντουάρ σας, για να κρατάτε την αίγλη σας. Να είσθε έτοιμη να φύγετε όταν ο συνοδός σας φτάσει, μην τον αφήνετε να περιμένει.

Οι απερίσκεπτες κοπέλες ποτέ δεν άρεσαν στους άνδρες. Μην μιλάτε όταν χορεύετε, διότι όταν ένας άνδρας χορεύει θέλει μόνο να χορεύει

Αν χρειάζεσθε σουτιέν, να το φοράτε. Μην τραβάτε υπερβολικά τον κορσέ σας, και προσέξτε οι κάλτσες σας να μην κάνουν ζάρες

Μην γίνεσθε συναισθηματική, και μην προσπαθείτε να τον κάνετε να πει πράγματα που δεν θέλει χειραγωγώντας τα συναισθήματά του. Στους άνδρες δεν αρέσουν τα δάκρυα, ειδικά σε δημόσιους χώρους.

Μην κάθεστε σε άβολες στάσεις, και μην δείχνετε ότι βαριέστε, ακόμα και αν όντως βαριέστε. Αν πρέπει να μασήσετε τσίχλα (πράγμα που δεν συνίσταται) κάντε το σιωπηλά, με κλειστό το στόμα

Μην χρησιμοποιείτε τον καθρέπτη του αυτοκινήτου για να διορθώσετε το μακιγιάζ σας. Ο άνδρας το χρειάζεται για την οδήγηση, και τον ενοχλεί πάρα πολύ να πρέπει να γυρίσει για να δει τι βρίσκεται πίσω του.

Στους άνδρες δεν αρέσουν τα κορίτσια που δανείζονται τα μαντήλια τους και τα λεκιάζουν με κραγιόν. Να μακιγιάρεστε σε ιδιωτικό χώρο, όχι κάπου όπου σας βλέπει.

Μην δείχνετε οικειότητα χαϊδεύοντας τον σε δημόσιο χώρο. Κάθε ανοιχτή εκδήλωση τρυφερότητας είναι κακόγουστη, συνήθως τον ντροπιάζει ή τον ταπεινώνει.

Μην δείχνετε οικειότητα στον σερβιτόρο, και μην συζητήσετε το πρώς περάσατε με κάποιον άλλο κάποια άλλη φορά. Οι άνδρες αξίζουν την πλήρη προσοχή σας.

Μην μιλάτε για ρούχα, και μην προσπαθήσετε να περιγράψετε το νέο σας φόρεμα σε έναν άνδρα. Να ευχαριστείτε και να κολακεύετε τον συνοδό σας, μιλώντας για θέματα που θέλει εκείνος να συζητήσει.

Μην μιλάτε σε άλλους άνδρες. Η τελευταία παγίδα είναι να λιποθυμήσετε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Είναι πολύ πιθανό να μην σας τηλεφωνήσει ποτέ ξανά.

πηγή: in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου