Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Οι δέκα πιο θανατηφόρες ατάκες από δημόσια πρόσωπα


«Μπορεί να είμαι μεθυσμένος, κυρία μου, αλλά το πρωί εγώ θα είμαι νηφάλιος και εσείς ακόμα άσχημη», είχε πει απευθυνόμενος στη Λαίδη Αστορ, την πρώτη γυναίκα που εξελέγη το 1919 στη Βουλή των Κοινοτήτων, ο σερ Ουίστον Τσόρτσιλ. Παρόμοιες ατάκες-δηλητήριο από τον μεγάλο πολιτικό άντρα της Βρετανίας ήταν που τον έφεραν στην κορυφή των διασημοτήτων που έχουν εκστομίσει τις δέκα πιο θανατηφόρες ατάκες.



Η έρευνα, που δημοσιεύει η εφημερίδα Mirror, κατατάσσει στη δεύτερη θέση τον Μπαράκ Ομπάμα για την απάντηση που είχε δώσει στη Σάρα Πέιλιν όταν εκείνη σχολίασε ότι η μόνη διαφορά μεταξύ ενός πιτ μπουλ και της «soccer mom» (η μητέρα-σύζυγος που ζει στα προάστια) είναι το κραγιόν: «Αν βάλεις κραγιόν σε ένα γουρούνι, πάλι γουρούνι θα είναι» είπε ο πρόεδρος, προφανώς αναφερόμενος στην ίδια την Πέιλιν.

Ιδού ποιοι απαρτίζουν την υπόλοιπη «φονική» δεκάδα»

Ο τραγουδιστής Λίαμ Γκάλαχερ για τον Ρόμπι Ουίλιαμς: «εννοείς εκείνο τον χοντρό χορευτή των Take That;»

Ο Φρανκ Σινάτρα είπε για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: «Βρήκε τον πραγματικό έρωτα. Κρίμα που δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό του».

Ο Λιμπεράτσι σε κριτικό: «Ευχαριστώ για την διασκεδαστική σου κριτική. Αφού τη διάβασα γελούσα ατελείωτα καθ' όλη τη διαδρομή για τη τράπεζα»

H Eλίζαμπεθ Τέιλορ είχε επίσης πει ότι ορισμένοι από τους καλύτερους συμπρωταγωνιστές της ήταν άλογα και σκυλιά.

Ο θρυλικός κωμικός Γκράουτσο Μαρξ είχε πει: «Πήρε την ομορφιά της από τον πατέρα της. Είναι πλαστικός χειρουργός

Η Μπέτι Μίντλερ είχε πει για την πριγκίπισσα Αννα της Βρετανίας: «Αγαπά την φύση παρά τα όσα της έχει κάνει».

Ο Λίαμ Γκάλαχερ σχολιάζοντας την απόφαση της Βικτόρια Μπέκαμ να γράψει βιβλίο: «Δεν είναι ικανή να μασήσει τσίχλα και να περπατήσει σε ευθεία γραμμή, πόσο μάλλον να γράψει και βιβλίο».
Ξανά ο Ουίστον Τσόρτσιλ ο οποίος όταν τον διέκοψαν για να λάβει ένα τηλεφώνημα από τον πρίγκιπα Privy Seal τη στιγμή που βρισκόταν στη τουαλέτα είπε «Πες του ότι μπορώ να διαχειριστώ μόνο ένα σ..ο τη στιγμή».

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου