Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

6 θησαυροφυλάκια σε απίστευτα μέρη!

Αυτό το θησαυροφυλάκιο ήταν το μόνο μέρος που έμεινε όρθιο από την Commerce Bank στο Joplin του Μιζούρι μετά το πέρασμα ενός καταστροφικού τυφώνα!

Το μοναδικό πρόβλημα με τα θησαυροφυλάκια είναι πως όταν δημιουργηθούν μέσα σε ένα κτίριο, θα πρέπει να κατεδαφιστεί ολόκληρο το κτίριο αν θελήσει ποτέ κανείς να τα μετακινήσει! Αυτά είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται από μια ατσάλινη πόρτα πάχους 61 εκατοστών!

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θεωρούν ότι τα εκθαμβωτικά θησαυροφυλάκια είναι ωραία και παράξενα κτήρια και έτσι -μάλλον από ανάγκη και όχι από το σχέδιο- έχουν καταφέρει να στήσουν τις επιχειρήσεις τους γύρω από τα τεράστια αυτά μέρη. Δείτε έξι από τα πιο παράξενα θησαυροφυλάκια.



Ο Μπράνσον της Virgin Group θέλει να προστατεύει τα αμπαζούρ του ΙΚΕΑ ...

... όχι όσο όμως ήθελε να προστατεύει ο Στιβ Τζομπς τις δερμάτινες καρέκλες του!


Bedford Club στο Σικάγο


Πού αλλού θα μπορούσε κανείς να απολαύσει καλό φαγητό και να εκτιμήσει το σχέδιο του θησαυροφυλακίου ταυτόχρονα; Στο Bedford Club στο Σικάγο. Αυτή η λέσχη για λίγους και εκλεκτούς φιλοξενείτε σε ένα τεράστιο θησαυροφυλάκιο, όπου οι θυρίδες είναι πλήρως εμφανείς! Ο χώρος διατίθεται και για γιορτές.


Baltimore Spring Hill Suite Hotel


Το θησαυροφυλάκιο του ξενοδοχείο τους είναι και αίθουσα συνεδριάσεων και μπορεί να χωρέσει άνετα 10 στελέχη.


Starbucks Bridgehampton, Νέα Υόρκη


Η καφετέρια βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου που κάποτε στέγαζε την Bridgehampton National Bank.


Υπαίθρια αγορά στο Μπρούκλιν


Η κάποτε τεράστια τράπεζα "The Williamsburgh Savings Bank" χρησιμοποιείται πλέον ως αγορά. Το κτίριο θα μετατραπεί σε πολυτελή καταλύματα για τους ισχυρούς της Νέας Υόρκης. Προς το παρών, όμως, είναι κέντρο αγοραπωλησίας διαφόρων μικροαντικειμένων.


Το κελάρι του Reserve Restaurant στο Laurel, Μισισίπι


Εδώ αποθηκεύονται τα τιμαλφή του εστιατορίου -πίσω από κάγκελα- και τι είναι πιο πολύτιμο από τα χιλιάδες μπουκάλια με γλυκό νέκταρ του Βάκχου; Μέχρι το 2008 στεγαζόταν η First National Bank.


The Kelvin Arms, Χιούστον


Μέσα σε ένα τεράστιο θησαυροφυλάκιο στο κέντρο του Χιούστον, βρίσκεται μια σκωτσέζικη παμπ που άνοιξε το 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου