Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μέσα στα νέα κεντρικά της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων


"Το να γράφεις για ένα σεντ τη λέξη είναι γελοίο. Αν κάποιος θέλει πραγματικά να βγάλει εκατομμύρια, ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να ξεκινήσει τη δική του θρησκεία". Τάδε έφη Λαφαγιέτ Ρον Χάμπαρντ. Ο Χάμπαρντ ήταν αρχικά συγγραφέας μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι ο πιο γνωστός ως ο ιδρυτής της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας. Μια από τις πιο "άγιες" μέρες της θρησκείας είναι τα γενέθλια του!




Εν συντομία, η Σαηεντολογία στηρίζεται στην ιδέα ότι πριν από 75 εκατομμύρια χρόνια ένας σατανικός άρχοντας, ο Ξένου, ήλεγχε 76 πλανήτες στο μέρος του γαλαξία που βρίσκεται η γειτονιά μας. Οι πλανήτες ήταν πυκνοκατοικημένοι και παρηκμασμένοι, ωστόσο, οπότε ο Ξένου μάζεψε τα 13,5 τρισεκατομμύρια εξωγήινων που τους κατοικούσαν και τους έφερε όλους στη Γη, και τους πέταξε στα ηφαίστεια στα οποία έριξε μετά βόμβες με αποτέλεσμα να εκραγούν όλα ταυτόχρονα και να πεθάνουν όλοι. Οι ψυχές των νεκρών εξωγήινων, που ονομάστηκαν «Θήτα», πέταξαν στον ουρανό της Γης για να πέσουν στις ηλεκτρονικές παγίδες του Ξένου, ο οποίος ενέθεσε στο άυλο μυαλό τους τις ψεύτικες δοξασίες περί Θεού, Χριστού και οργανωμένων θρησκειών. Πολλές από αυτές τις ψυχές στη συνέχεια στοίχειωσαν τα ανθρώπινα όντα.


Η θρησκεία μαζεύει εκατομμύρια δολάρια από αυτούς που είναι πρόθυμοι και αρκετά ευαίσθητοι για να πιστέψουν αυτήν την ιστορία. Δείτε για παράδειγμα τη νέα έδρα της αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα, που κόβει την ανάσα με το σχεδιασμό χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα.








Διαβάστε περισσότερα: scientology.gr , Η Απατηλή Λάμψη της Σαϊεντολογίας , Ο ελληνικός κόσμος της Σαϊεντολογίας

φωτογραφίες: so bad so good

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου