Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πως ένα ντροπαλό email μετατράπηκε σε ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα


Οι φωτογράφοι έχουν τη δύναμη να κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Αν έχετε κάποια αμφιβολία περί αυτού δείτε το βίντεο που ακολουθεί και διαβάστε για την ιστορία πίσω από αυτό -την ιστορία ενός γλυκού emial μιας άρρωστης γυναίκας και την αφοσίωση ενός φωτογράφου να το πραγματοποιήσει, όποιο και αν ήταν το κόστος.


Η ιστορία ξεκινάει με το email της 54χρονης Nicole προς την ατζέντη του φωτογράφου Benjamin Von Wong. Το email ήταν ντροπαλό, γλυκό και αυτο-αποδοκιμασίας. Με αυτό, η Nicole αποκάλυψε ότι ήταν "άρρωστη και δεν θα γινόταν καλά", και ζητούσε από τον Ben αν θα μπορούσε να κανονίσει μια φωτογράφιση μαζί της.

"Θα ήθελα μερικές φωτογραφίες μου από έναν πραγματικά καλό φωτογράφο ενώ έχω ακόμα κάποιο βάρος", έγραφε. "θα ήθελα να είμαι όμορφη ή ενδιαφέρουσα. Οτιδήποτε άλλο εκτός από άρρωστη". Έστειλε το email περιμένοντας απλά μια ευγενική άρνηση.


Αντ' αυτού έλαβε ένα ηχηρό "ναι", και δυο εβδομάδες μετά ο Ben -μαζί με της hair stylist Malina Tang και την make-up artist Tamsen Rae, ανάμεσα σε πολλούς άλλους- έκαναν το όνειρο της πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου