Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πατέρας και κόρη αναπαράγουν -ίσως- τις πιο εγκάρδιες φωτογραφίες


Το 2009 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τον Ben Nunery και την μέλλουσα σύζυγο του Ali. Εκτός από τον επικείμενο γάμο τους, μόλις είχαν αγοράσει το πρώτο τους σπίτι. Για να γιορτάζουν αποφάσισαν να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους στο άδειο σπίτι με την βοήθεια της αδερφής του Ben, Melanie Tracy Pace. Δυο χρόνια αργότερα, η Ali πέθανε μετά από μια μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου του του πνεύμονα.

Δείτε ακόμη: "Η μάχη που δεν επιλέξαμε": Συλλαμβάνοντας τη μάχη της συζύγου μου με τον καρκίνου του μαστού


Δυο χρόνια μετά το θάνατο της, ο Ben και η κόρη του Olivia αποφάσισαν να μετακομίσουν. Καθώς οι δυο τους στεκόντουσαν στο άδειο σπίτι, η αδερφή του Ben είχε την ιδέα να αναπαράγει τις φωτογραφίες εκείνης της ειδικής μέρας.


"Πολλοί με ρώτησαν πως ένιωσα. Αυτό που θέλω να ξέρουν είναι ότι δεν πρόκειται για μια ιστορία θλίψης και χαμού και πόνου. Ναι, είχα τέτοια συναισθήματα και ακόμη έχω αλλά δεν θέλω να δουν αυτό το πράγμα στις φωτογραφίες. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης. Οι αναμνήσεις της Ali δεν ζουν σ' αυτό το σπίτι, ζουν μέσα μας, στις καρδιές μας", έγραψε ο Ben.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου