Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

10 ταινίες και πως θα ήταν αν τις βλέπαμε από το τέλος προς την αρχή


Εδώ και κάμποσα χρόνια έχει ξεκινήσει ένα αστείο στο διαδίκτυο στο οποίο φτιάχνεται η ιστορία μιας ταινίας αν την παρακολουθούσαμε ανάποδα, δηλαδή, από το τέλος προς την αρχή.



Το αστείο ονομάζεται "If you watch movie X backards, it’s about Y" (Αν δεις την Χ ταινία, θα ήταν σαν ...). Στην ιστοσελίδα Know Your Meme αναφέρεται πως όλα ξεκίνησαν το 2004 με ένα αθώο θέμα στο φόρουμ Something Awful.

Το 2007 εμφανίστηκε ένα θέμα στο Yahoo! Answers και κάποιος ανέφερε το Jaws (Σαγόνια του Καρχαρία) και τα ακίνδυνα αποτελέσματα του, αν το βλέπαμε ανάποδα.

Μερικά χρόνια μετά, το αστείο για το Jaws εμφανίστηκε στο Reddit. Τότε ξεκίνησε ένα τσουνάμι που είχα να κάνει με το αστείο σκεπτικό και αμέσως εμφανίστηκαν άπειρες νέες ιστορίες.

Δείτε 10 ταινίες και πως θα ήταν αν τις βλέπαμε ανάποδα!

Ένας πρωταθλητής σιγά-σιγά ξεπέφτει και επιστρέφει εκεί απ' όπου ξεκίνησε.

Ένας ανάπηρος βρίσκει ένα χέρι στην έρημο, το κολλάει πάνω του και ανακαλύπτει την αγάπη του για τις μηχανές.

Η μεταμόρφωση ενός τρελού συμμορίτη που γίνεται παραγωγικό μέλος της κοινωνίας.

Μια τεράστια σαύρα βοηθάει στο να ξαναχτιστεί μια μισοκατεστραμμένη πόλη και επιστρέφει στη θάλασσα.

Ένας καρχαρίας ξερνάει ανθρώπους και αυτοί -επειδή είναι πολλοί- ανοίγουν μια κλειστή παραλία.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ καταληστεύει μια γυναίκα η οποία αναγκάζεται να γίνει πόρνη

Ένα πλοίο βγαίνει από τον πάτο της θάλασσας για να σώσει πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται απρόσμενα να επιπλέουν στη θάλασσα κοντά σε ένα παγόβουνο. Στο τέλος τους επιστρέφει στο Σαουθάμπτον.

Ο Νίο κουρασμένος από τη χρήση των υπερδυνάμεων του, χακάρει τον υπολογιστή, αφαιρεί απότο μυαλό του όλες του τις γνώσεις για το κουνγκ φου, ξαναμπαίνει στο Matrix και ξεκινάει τη νέα του ζωή σαν κος Άντερσον

Ένας άντρας εγκαταλείπει το έγκλημα για να ακολουθήσει το όνειρο του, να κάνει πολλά λεφτά σαν λαντζιέρης και να πάει στην Κούβα

Ο Ράμπο θεραπεύει τον κόσμο με την μαγική σκούπα που ρουφάει σφαίρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου